Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi Başladı!

Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi Başladı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi Başladı!

Tarihler: 24 Aralık 2018 Pazartesi ~ 24 Şubat 2019 Pazar

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2018 ~ Şub 24, 2019

Yılbaşı için ailenize, arkadaşlarınıza, sevdiklerinize ve kendinize bile yüzlerce hediye alternatifleri için doğru adres Watsons. Makyaj, el bakım, vücut bakım ürünleri, banyo setleri ve parfümlerle hem kadınları hem erkekleri düşünen Watsons’ın Büyük Yılbaşı İndirimi’nde yer alan birbirinden güzel fırsatlar yeni yıla sayılı günler kala sizleri bekliyor. Üstelik Büyük Yılbaşı İndirimi’nde seçili markalarda Watsons Card sahipleri için ekstra %10 indirim fırsatı da sunuluyor.

20 – 31 Aralık tarihleri arasında geçerli Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi’nde Revolution, Loreal Paris, Maybelline, I Heart Revolution, e.l.f., Revlon, Max Factor, Pastel ve Note makyaj ürünlerinde %40, Deborah makyaj ürünlerinde %30 indirim bulunuyor. Ayrıca bu markalarda ekstra %10 indirim de Watsons Card’lıları bekliyor.

Nivea, Loreal Paris, Diadermine, Ziaja ve Yesto cilt ve yüz bakım ürünlerinde %50 indirim; Pure Beauty, Neutrogena, Simple, Garnier, Sebamed ve Collagen by Watsons cilt ve yüz bakım ürünlerinde ise %40 indirim ve seçili cilt bakım markalarında yine Watsons Card’lılara özel ekstra %10 indirim bulunuyor.

Son dönemlerde saç bakımı ve şekillendirmede çok tercih edilen birçok seçili şampuan, saç şekillendirici ve saç boyası markası ise %40 indirimle Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi kampanyasında.

Ayrıca birbirinden güzel yılbaşı özel setleri, aksesuarlar ve birçok parfüm markası da kaçırılmayacak indirimlerle Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi’nde yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT