Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi Başladı!

Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi Başladı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi Başladı!

Tarihler: 25 Aralık 2015 Cuma ~ 27 Aralık 2015 Pazar

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2015 ~ Ara 27, 2015

Yeni yıla girerken makyaj ürünleri, cilt ve yüz bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, yılbaşı setleri ve parfümlerde kaçırılmayacak fırsatlar Watsons’ta!

Yılbaşı için ailenize, arkadaşlarınıza, sevdiklerinize ve kendinize bile yüzlerce hediye alternatifleri için doğru adres Watsons. Makyaj, el bakım, vücut bakım ürünleri, banyo setleri ve parfümlerle Watsons hem kadınları hem erkekleri düşündü. Üstelik Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi’nde yer alan birbirinden güzel fırsatlar Watsons’ta sizleri bekliyor.

27 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi’nde Max Factor, Deborah, Note ve Alix Avien makyaj ürünlerinde %50, Revlon, Rimmel, Loreal Paris ve Maybelline makyaj ürünlerinde %40, Golden Rose ve Pastel makyaj ürünlerinde %30 indirim bulunuyor.

Nivea, Loreal Paris, Neutrogena, Olay ve Diadermine cilt ve yüz bakım ürünlerinde %50 indirim, Garnier cilt ve yüz bakım ürünlerinde %40 indirim ve Pure Beauty cilt ve yüz bakım ürünlerinde %30 indirim bulunuyor.

Son dönemlerde saç bakımı ve şekillendirmede çok tercih edilen Organix, Toni&Guy, ve John Frieda saç bakım ürünleri ile birçok şampuan ve saç boyası %40 indirimle Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi kampanyasında.

Ayrıca birbirinden güzel yılbaşı özel setleri, aksesuarlar ve birçok parfüm markası da kaçırılmayacak indirimlerle Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi’nde yer alıyor.

Not: Kampanya detayları ve kampanyada yer alan ürünler için Watsons Mağazaları ve www.watsons.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Watsons’ta her zaman daha fazlası var.

www.watsons.com.tr
www.facebook.com/watsonsturkiye
www.twitter.com/watsonsturkiye
www.instagram.com/watsonsturkiye
www.foursquare.com/watsonsturkiye
www.youtube.com/watsonsturkiye

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT