Wesse Connect Ailesi’nin Yeni Üyesi ile Tanışın

Wesse Connect Ailesi’nin Yeni Üyesi ile Tanışın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Wesse Connect Ailesi’nin Yeni Üyesi ile Tanışın

Tarihler: 30 Mayıs 2021 Pazar ~ 30 Temmuz 2021 Cuma

Firma: Wesse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2021 ~ Tem 30, 2021

Bir akıllı saatten beklediğinizden çok daha fazlasını sunan Wesse Q1 Smart Band, dinamik renkli ekranı, çoklu dil özelliği, 7 güne varan bekletme süresi, çoklu hareket modu, uzaktan fotoğraf çekimi gibi üstün özellikleriyle yaşamınızın vazgeçilmezi oluyor.

Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, akıllı saat arayışı içinde olanları Wesse Connect ailesinin yeni üyesi “Wesse Q1 Smart Band” ile buluşturuyor. IOS 7.0 ve üstü, Android 4.4 ve üstü tüm telefonlarla uyumlu olarak çalışan Wesse Q1 Smart Band, çok dilli menü, dinamik renkli ekran, çoklu hareket modu, uzaktan fotoğraf çekimi, kullanım yoğunluğuna bağlı 3 gün, durağan modda 7 güne varan şarj süresi gibi üstün özellikleriyle fark yaratıyor.

Wesse Q1 Smart Band, sizi dil seçimi yapmaktan kurtarıyor. Telefonunuzu eşleştirdiğiniz anda kullandığınız dili algılayarak otomatik olarak dil seçimini gerçekleştiriyor. İstenildiğinde ise 13 dil eşzamanlı olarak görüntülenebiliyor. Wesse Q1 Smart Band, cep telefonunuz yanınızda olmasa bile mesajlarınızı görebilmenize de imkan tanıyor. Telefonuna bir mesaj, çağrı veya sosyal medya uygulamasından uyarı geldiğinde titreşerek size hatırlatma yapıyor. Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız Wesse Q1 Smart Band, tam size göre… Bluetooth ile kamerası uzaktan kontrol edilen Wesse Q1 Smart Band ile fotoğraf çekmek için bileğinizi çevirmeniz yeterli oluyor.

Son dönemde birçoğumuz daha az hareket eder, çok oturur olduk. Wesse Q1 Smart Band buna da bir çözüm sunuyor. Sağlığınızı korumanız için Uzun süre oturursanız, size kalkıp hareket etmenizi hatırlatarak uyarıyor. Çoklu hareket modu ise birden fazla farklı egzersizi algılayarak hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı oluyor.

Wesse Q1 Smart Band’in üstün özellikleri bununla da sınırlı değil. Bu akıllı cihaz sağlığınızı da yakından takip ediyor; kalp atış hızınızı, kan basıncınızı, kan oksijen değişiminizi izliyor. Optik kalp atış hızı sensörü ve görünür ışık bandı ölçüm teknoloji sayesinde doğru kalp atış hızı ve kan basıncı verileri en hassas şekilde hesaplayan Wesse Q1 Smart Band, uygulamaya bağlanmadan ölçüm yapabiliyor. Uygulamaya bağlandığınızda ise tüm ölçüm kayıtlarını görüntüleyebilmenize, ayrıca uzaktan ölçüm yapmanızı da imkân veriyor.

Saat&Saat Wesse Q1 Smart Band ile tanışmak için sizi mağazalarına ve www.saatvesaat.com.tr online mağazasına davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT