WOW Renkleri Plaj Çantalarında

WOW Renkleri Plaj Çantalarında

Alışveriş Alışveriş Rehberi WOW Renkleri Plaj Çantalarında

Tarihler: 16 Temmuz 2019 Salı ~ 16 Eylül 2019 Pazartesi

Firma: Leitz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2019 ~ Eyl 16, 2019

Göz alıcı renklerle tasarlanan WOW Serisi'nin üreticisi Leitz, yeni kampanyasıyla yaz tatillerini daha da renklendiriyor. WOW renkleriyle üretilen plaj çantasını kazanmak için WOW Serisi ürünleriyle en az 200 TL değerinde alışveriş yapmak yeterli.

Alman kırtasiye devi Leitz®, yeni kampanyasıyla yazın canlı renklerini plaj çantalarına taşıyan bir kampanya başlattı. Parlak metalik renklere ve üstün Alman kalitesine sahip WOW Serisi ürünleriyle en az 200 TL değerinde alışveriş yapan herkes; çok şık, kullanışlı ve 160 TL değerindeki bir plaj çantasının sahibi oluyor. Gerçek WOW rengini yaz tatillerinde de ortaya çıkaran bu kampanya, 1 Temmuz 2019 – 30 Eylül 2019 tarihleri arasında geçerli.

Kampanyaya katılan müşterilerin hediye çantalarını almak için tek yapması gereken seçkin ofis ürünleri satıcılarından 200 TL değerinde Leitz WOW Serisi alışverişi yapmak. Böylece çanta hediye olarak gönderilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT