Yaban Hayatı Destekleniyor

Yaban Hayatı Destekleniyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaban Hayatı Destekleniyor

Tarihler: 10 Aralık 2021 Cuma ~ 10 Aralık 2021 Cuma

Firma: Bonna

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2021 ~ Ara 10, 2021
Bonna Porselen, yeni koleksiyonu Prints ile yaşamı tehdit altında olan yaban hayatına destek oluyor. WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) iş birliği ile hayata geçen koleksiyon, doğal yaşam alanları daraldığı için sayıları günden güne azalan ‘Alageyik, Turna, Su Aygırı, Siyah Gergedan ve Mavi Balina’ türlerinin ayak veya kuyruk izlerini taşıyor. Bonna, Prints koleksiyonuyla farkındalık yaratarak, tehdit altındaki bu canlıların dünyada kendilerinden bir iz daha bırakmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

Prints Koleksiyonu, yaşamı tehdit altında olan türlerin ayak ve kuyruk izlerinden tasarlandı
Bonna, Prints koleksiyonu ile dünyadaki karbon ayak izini azaltarak, daha sürdürülebilir bir üretime doğru geçerken, yaşamı tehdit altında olan hayvanların dünyada her geçen gün azalan izlerine dikkat çekiyor. WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) iş birliği ile hayata geçen koleksiyon, doğal yaşam alanları daraldığı için sayıları günden güne azalan ‘Alageyik, Turna, Su Aygırı, Siyah Gergedan ve Mavi Balina’ türlerinin ayak veya kuyruk izlerinden tasarlandı. Sofralarda yer verilen her Prints ürünüyle, tehdit altındaki bu canlıların dünyada kendilerinden bir iz daha bırakmasına katkı sağlamayı hedefleyen marka, herkesi bu iyiliğe doğa dostu sofrasından ortak olmaya davet ediyor.

Üretimda %100 geri dönüştürülmüş materyaller kullanılıyor
Yaban hayatına dikkat çeken Prints projesinde Bonna, sürdürülebilir ve çevre dostu ürünler kullanıyor. Özüne sadık kalarak, topraktan aldığını toprağa geri verme anlayışıyla çalışmalarını sürdüren marka, koleksiyonunda %100 geri dönüştürülmüş hammadde kullanıyor ve bu sayede doğa üzerindeki olumsuz etkisini minimum düzeye indiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT