Yargıcı ile Her Zaman Zarif Her Zaman Şık…

Yargıcı ile Her Zaman Zarif Her Zaman Şık…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yargıcı ile Her Zaman Zarif Her Zaman Şık…

Tarihler: 11 Aralık 2021 Cumartesi ~ 11 Şubat 2022 Cuma

Firma: Yargıcı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2021 ~ Şub 11, 2022

Zamansız ve etkileyici tasarımlarıyla dikkat çeken Yargıcı’da kış sezonu heyecanı devam ediyor. Günlük stilinize şık ve çarpıcı bir dokunuş katan kış koleksiyonunda kadınların hem ofis hem günlük hayatın her alanında kullanabileceği tasarımlar yer alıyor.

Yalın renklerin feminen desenlerle buluştuğu Yargıcı 2021 Kış Koleksiyonu geniş ürün yelpazesine sahip. Elbiselerdeki floral desenler, ekoseler, şal desenleri, tül detayları ve farklı kalıp seçenekleri stil sahibi kadınlara sesleniyor.

Poplin gömleklerdeki inci aksesuarlar, nakış ile yakalanan dokular, yaka ve kalıplardaki sıra dışı seçenekler ise Yargıcı zarafetini bir adım öne çıkarıyor. Viskon gömleklerde dekoratif detaylar ile farklılık kazanan modeller, dantel paneller ve fırfırlar göze çarpıyor. Emprime gömleklerde vintage bir görünüm oluşturulurken büzgü, kırma ve kontrast düğme detayları da tasarımlara stil sahibi bir duruş katıyor.

Yargıcı 2021 Kış Koleksiyonu’nda yer alan hem klasik hem de modern ceketlerde kışlık yünlü ekoseler farklı modellerdeki kullanımı ile dikkat çekiyor. Bu sezonun Yargıcı deri ceketi ise temaya uygun olarak daha dış giyim havasında; oversize, büyük cepli ve kuşaklı olarak koleksiyonda fark yaratıyor.

Zamansız tasarımlara sahip olmak için size en yakın Yargıcı mağazasını ya da www.yargici.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT