Yargıcı’dan Babalar Günü Sürprizi

Yargıcı’dan Babalar Günü Sürprizi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yargıcı’dan Babalar Günü Sürprizi

Tarihler: 13 Haziran 2022 Pazartesi ~ 13 Eylül 2022 Salı

Firma: Yargıcı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2022 ~ Eyl 13, 2022

Zamansız ve şık tasarımlarıyla her sezon kadınların öncelikli tercihi olan YARGICI, Babalar Günü’ne özel Beachworks Koleksiyonu kapsamında erkeklere özel ürünler hazırladı. Farklı renklere sahip yüzde 100 keten gömlek ve deniz şortların bulunduğu koleksiyon, babalarının tarzına sofistike bir görünüm katmak isteyenlerin tercihi olacak.

Her sezon dünyanın farklı noktalarından ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarla dünya turuna çıkaran YARGICI, hazırladığı zamansız ve şık tasarımlarıyla bu Babalar Günü’nde birbirinden güzel hediye alternatifi sunuyor. YARGICI’nın Beachworks Koleksiyonu kapsamında erkeklere özel hazırladığı ürünler, sıcak yaz günlerinde babaların tarzına konforlu ve şık görünüm getiriyor. Ham, kırık beyaz, indigo, açık yeşil ve sarı renklerdeki yüzde 100 keten, bol kesim gömlekler; farklı renk ve desen seçeneklerine sahip deniz şortları sıcak yaz günlerinde, konfor ve hareket özgürlüğü sağlıyor.

Beachworks Koleksiyonu YARGICI mağazalarında ve yargici.com’da!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT