Yarıyıl Tatilinde İçinizi Isıtacak Dokunuşlar

Yarıyıl Tatilinde İçinizi Isıtacak Dokunuşlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yarıyıl Tatilinde İçinizi Isıtacak Dokunuşlar

Tarihler: 17 Ocak 2018 Çarşamba ~ 17 Mart 2018 Cumartesi

Firma: Marks & Spencer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2018 ~ Mar 17, 2018

Yarıyıl tatilini dolu dolu yaşayarak her anın keyfini çıkartmak isteyenlerin adresi Marks & Spencer, kadın, erkek ve çocuk termal koleksiyonlarında 17 Ocak'tan itibaren özel bir indirim uyguluyor.

Yarıyıl tatili yaklaşırken, soğuk havalarda dış mekan aktivitelerinin tadını çıkartmak isteyenlerin gardırobuna sıcacık bir dokunuş katan Marks & Spencer'ın termal koleksiyonu, birbirinden işlevsel ürünlere sahip. Alışveriş deneyimini tek çatı altında toplayan Marks & Spencer, 17 Ocak'ta başlayacak olan kampanya kapsamında termal özellikli kadın, erkek ve çocuk ürünlerinde, ikinci ürüne yüzde 50 indirim sunuyor.

Marks & Spencer'ın uzun, kısa ya da yarım kollu atletleri, bodyleri, yün karışımlı pantolonları, taytları, külotlu ve termal çoraplarıyla ailedeki herkes, yarıyıl tatilinde soğuk havaların tadını gönlünce çıkartabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT