Yaşam Ağacı Argan Yağı Han Native Unnado.com’da Anneleri Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaşam Ağacı Argan Yağı Han Native Unnado.com’da Anneleri Bekliyor

Tarihler: 29 Haziran 2012 Cuma ~ 29 Ağustos 2012 Çarşamba

Firma: Unnado

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 29, 2012 ~ Ağu 29, 2012

Türkiye’nin anne, bebek ve çocuklara yönelik ilk alışveriş kulübü unnado.com, bakımına düşkün anneler ve anne adayları için doğanın mucizesi Han Native argan yağının mucizevi etkilerinden yararlanmaya davet ediyor.

New York Times’ın sıvı altın olarak nitelendirdiği argan yağı, özünde bulunan triterpenlerin hasarlı dokuları ve yara izlerini onarması sayesinde cilt için koruma sağlarken E vitamini ve antioksidanlar açısından zengin olması nedeni ile de yaşlanma belirtilerini engelleyici özellikler taşımaktadır. Diğer yağlarda bulunmayan özel bitki sterolleri içeren argan yağı, sindirim sitemini düzenlerken aynı zamanda oleik asit yönünden zengin olan argan esansiyel yağı kötü kolesterol seviyesini düşürmeye yardımcı olur.

Argan yağının özünde bulunan Yaşam Ağacı Han Native Argan Yağı, içerdiği güçlü nemlendiriciler sayesinde hamilelikte oluşan çatlakları ve yaşlanma belirtilerini engellerken, iltihap sökücü ve sakinleştirici özelliği nedeniyle masaj için ideal bir yağdır. Sakinleştirici özelliği aynı zamanda su çiçeği, egzama, sedef ve akne gibi cilt hastalıklarına iyi gelmektedir.

Unnado.com cildiniz için koruma sağlayan, anti-aging etkisine sahip, sindirim sistemini düzenleyen, doğal cilt bakımını sağlayan ve bağışıklık sistemini kuvvetlendiren Yaşam Ağacı Han Native Argan Yağı’nı, hamilelik dönemi ve sonrası için, %30 indirim ile 34,90TL.’den 2 Temmuz 2012 Salı gününe kadar annelerin ve anne adaylarının ayağına getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

bu yağın rengi çok açık muhtelemeln saf yağ değil yine, saf olanlar çok pahalı
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT