Yastık By Rıfat Özbek Artık Online’da

Yastık By Rıfat Özbek Artık Online’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yastık By Rıfat Özbek Artık Online’da

Tarihler: 11 Ekim 2016 Salı ~ 11 Aralık 2016 Pazar

Firma: Yastık By Rıfat Özbek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2016 ~ Ara 11, 2016

Her biri sanat eseri formundaki tasarımlarıyla dikkat çeken Yastık by Rıfat Özbek, internet üzerinden satış yapmaya başlıyor.

2005 yılında Rıfat Özbek ve Erdal Karaman tarafından kurulan YASTIK’tan beklenen haber geldi. Dünyaca ünlü isimlerin müdavimi olduğu marka internet üzerinden ürün satışına başlayacağını duyurdu. Londra ve İstanbul mağazalarının yanı sıra dünyanın 50 farklı noktasında corner’ları bulunan YASTIK tasarımları artık www.yastikbyrifatozbek.com’dan satın alınabilecek.

Yurtdışından gelen yoğun taleplere kayıtsız kalamadıklarını belirten Rıfat Özbek ve Erdal Karaman, internet satışlarına başlama kararı aldıklarını belirtiyor. Sadece sitede satışa sunulacak olan tamamı limited edition tasarımlar, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Amerika ve Kanada’nın her yerine ücretsiz kargo imkanıyla www.yastikbyrifatozbek.com’da. Ayrıca Kasım ayı boyunca yapılacak tüm alışverişlerde, içi lavanta dolu, ikat desenli, suzeni işlemeli ve tel kırma tekniği ile hazırlanmış lavanta seti hediye. Artık Yastık by Rıfat Özbek’in birbirinden özel tasarımlarını online olarak da satın alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT