Yataş ile Yatak Odaları Renkleniyor

Yataş ile Yatak Odaları Renkleniyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yataş ile Yatak Odaları Renkleniyor

Tarihler: 06 Mart 2018 Salı ~ 06 Mayıs 2018 Pazar

Firma: Yataş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2018 ~ May 6, 2018

Yatak ve uyku ürünlerinde uzman Yataş Bedding, Hindistan’ın ruhani atmosferinden ilham alınarak tasarlanan Lotus, Mumbai Nevresim Seti ve İngiliz kumaş desenleriyle göz dolduran Ortensia Nevresim Takımları ile yatak odalarına renk katıyor ve enerjisini yükseltiyor. Size de, görselliği ile büyüleyici bu atmosferi yaşamak kalıyor.

Yataş Bedding; Lotus, Mumbai Nevresim setleri ve Ortensia nevresim takımıyla herkesi büyüleyici ve mistik bir yolculuğa çıkarıyor. Göz alıcı desenleri ve ahenkli birlikteliği yansıtan renk kombinasyonları ile göz alan nevresim takımları, yatak odalarının enerjisini de değiştiriyor.

Lotus Nevresim Seti, ruhun saflığını ve uyanışını simgeleyen kutsal lotus çiçeğinin desenlerini koyu mavi tonları ve beyazla birleştiriyor. Lotus Nevresim Seti, mistik enerjisi ile insanın ruhunun özüne hitap eden asil mekanlar yaratıyor ve yatak odalarını huzurla dolduruyor.

Hindistan’ın renkli yaşam kültürü ve sokaklarıyla eşsiz şehirlerinden biri olan Mumbai, Mumbai Nevresim Seti’nin huzur veren estetik anlayışıyla yatak odalarında hayat buluyor. Renkleriyle yatak odalarına farklı bir enerji veren Mumbai Nevresim Seti, desenleriyle de sakinliği ve huzuru çağırıyor.

Katmanlı, rengarenk ve bol desenli tasarımıyla dikkat çeken Ortensia Nevresim Takımı, sıcak renk tonlarının buluşturduğu eski İngiliz kumaş desenlerine sahip. Çift taraflı kullanılabildiği için modunuza göre farklı renk ve desen kombinasyonları yaratmaya da olanak tanıyan Ortensia Nevresim Takımı, yüksek enerjisiyle yatak odalarını dönüştürüyor.

Lotus, Mumbai Nevresim Setleri ve Ortensia nevresim Takımı yüzde 100 pamuk Ranforce dokuma kumaştan üretiliyor ve çift yönlü olarak da kullanılabiliyor.

Yataş, yatak odalarınında dönüşümü başlatmak isteyenleri Enza Home ve Yataş Bedding mağazalarına davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT