Yaz Aylarında Yanınızdan Ayırmamanız Gereken 5 Florame Ürünü

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Aylarında Yanınızdan Ayırmamanız Gereken 5 Florame Ürünü

Tarihler: 13 Temmuz 2012 Cuma ~ 13 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Florame

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2012 ~ Eyl 13, 2012

Bütün baharı yaza formda girmek için uğraşarak harcadıktan sonra yaz aylarının tadını çıkarmak herkesin hakkı. Fakat hayali kurulan tatile kavuştuktan sonra da tedbiri elden bırakmamak, denizin ve güneşin yıpratıcı etkilerinden korunmak gerekiyor. İşte her zaman sağlıklı ve bakımlı olmak için yazın mutlaka yanınızda bulundurmanız gereken gereken 5 Florame ürünü:

1.Aynısafa (Calendula) Yağı : Güneş sonrası oluşan kızarıklık ve kuruluklara iyi gelen Organik Aynısefa Maseratı, Zeytinyağı ve Aynısefa çiçeklerinin uzun süre bir arada bırakılması ile özel bir yöntemle elde edilmiş olduğundan her iki doğal bileşenin de kozmetik özelliklerini bir arada taşır. Güneş sonrası uygulamada cildi canlandır ve nemlendirir.Kırılgan, kuru, yıpranmış ve hassas ciltleri yatıştırarak yumuşatır.

2.Besleyici ve Koruyucu Saç Bakım Yağı: Güneş, deniz veya havuz suyunun etkisiyle kuruyan, sert, mat ve taranması zor saçlar için geliştirilen Besleyici ve Koruyucu Saç Bakım Yağı, doğal E vitamini ve özenle seçilmiş yağlarla yapılmış etkili bir karışımdır. İçeriğinde bulunan Portakal, Limon ve Ylang Ylang esansiyel yağları ile saçların parlak ve canlı görünmesini sağlar. Lavanta ve Biberiye esansiyel yağları ile saç derisini yenileyip güçlendirir. Kakao, Jojoba, Kastor yağları ile de saçları besler ve korur.

3. Güneş serisi: Florame’ın organik güneş serisi, içeriğindeki bitkisel yağlar sayesinde güneşe karşı etkin koruma sağlar ve cildin güneşten zarar görmesini engeller. Florame organik güneş kremleri, cilt üzerinde beyaz kalıntılar bırakmaz, yapışkan ya da yağlı hissi oluşturmaz ve asla çevreye zarar vermez. 30 ve 50 faktör koruma özelliğine sahip olan yüz ve vücut güneş kremleri, organik sertifikalı olduklarından hamile bayanlar ve çocuklar da dahil olmak üzere herkes tarafından güvenle kullanılabilir. %100 organik Buriti yağı ile zenginleştirilmiş formülü ile Güneş Sonrası Bakım Sütü ise güneşten sonra cildinizi yatıştırır ve rahatlatır.

4. Mist Deodorant: Sentetik maddeler içermeyen %100 organik Florame mist deodorantlar, terleme sürecini aksatmadan ter kokusuna yol açan bakterilerin oluşumunu önler. Organik Palmarosa ve Tea Tree yağı ile zenginleştirilmiş formülü ile hoş olmayan kokuları yapan bakterilerin oluşumunu önler. Hafif ve taze kokulu lavanta çiçeği esansiyel yağları ile tüm gün koruma sağlarken hoş kokusu ile rahatlatır ve yatıştırır. Florame organik mist deodorant, alüminyum tuzu ve paraben içermeyen formülü ile cildinizin ihtiyacı olan özeni gösterir.

5. Çiçek suyu: Florame Organik Çiçek Suları, hem hoş ve hafif bir kokuya sahip olmanızı hem de ferahlatıcı özellikleriyle sıcak havalarda tazelenmenizi sağlar. Organik tarımdan elde edilen aromatik bitkilerin buharla damıtılmasından elde edilen % 100 organik ve sertifikalı Florame Çiçek Suları (Hidrolat) suda çözünen aromatik moleküller ve iz elementlerle doludur. Esansiyel yağlarla benzer özelliklere sahip olan çiçek suları, hassas ciltli kişiler ve çocuklar tarafından kullanılabilecek şekilde uyarlanmıştır. Florame Organik Çiçek Sularını, cildinizi temizlemek için tonik olarak da kullanabilirsiniz.

www.florame.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT