Yaz Aylarının İlk Tercihi Gömlek Oluyor!

Yaz Aylarının İlk Tercihi Gömlek Oluyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Aylarının İlk Tercihi Gömlek Oluyor!

Tarihler: 15 Mayıs 2018 Salı ~ 15 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Tudors

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2018 ~ Tem 15, 2018

Yaz aylarında erkeklerin giymeyi en çok tercih ettiği gömlekler renkli ve rahat tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Sıcak havaların kendisini hissettirmesiyle bahar tazeliği gardıroplara da yansıyor. Erkek şıklığının vazgeçilmezi gömlekler, her mevsim erkeklerin kurtarıcı parçası olmaya devam ediyor. Ütü istemeyen, şık ve göz alıcı gömlekleriyle öne çıkan erkek giyim markası Tudors, yaz aylarının her gününü özel kılacak ve farklı bir görünüm kazandıracak uygun fiyatlı, kaliteli gömlekleriyle sezona merhaba diyor. Birbirinden farklı renk seçenekleri ve desen alternatifleriyle her güne farklı bir gömlek ile başlayacak olan erkekler, yaz aylarına dikkat çekici stilleriyle damga vuracaklar.

Bir erkeğin ihtiyaç duyacağı tüm giyim ve aksesuar ürünlerini koleksiyonunda sunan Tudors’ un ; gömlek, t-shirt, kravat, kemer, bileklik, gözlük, çanta, parfüm gibi geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Erkek stilinin olmazsa olmazı aksesuarlar, bu sezon da ön planda. Tudors, gözlükten, kravata, kol düğmesinden, kemere, parfümden cüzdana her tarza uyum sağlayacak zengin aksesuar yelpazesi ile alternatif bir şıklık sunuyor.

Modern ve dinamik koleksiyonları ile Tudors gençlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Farklı tarzlarda uygun fiyatlara birçok tasarım sunan Tudors, gençlerin gardıroplarını yenileyecek. Tudors ;19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında öğrencilere yönelik birçok fırsat da sunuyor. Sosyal medyada Tudors hesaplarını takip edip, gönderiyi paylaşıp, bir arkadaşını etiketleyen öğrenciler, anında %10 oranında indirim kazanacaklar. İndirimi kazanan gençler istedikleri Tudors mağazasına gittiklerinde paylaşımı gösterip diledikleri üründe indirimlerini kullanabilecek.

Sürpriz fırsatlardan ve erkek modasına dair her şeyden haberdar olmak için www.tudors-tr.com’u ve Tudors sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT