Yaz Babetleriniz Butigo’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Babetleriniz Butigo’dan

Tarihler: 19 Haziran 2012 Salı ~ 19 Ağustos 2012 Pazar

Firma: Butigo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2012 ~ Ağu 19, 2012

Ayakkabıda tasarımcı imzası taşıyan Butigo, yüksek topuklu modelleriyle olduğu kadar babetleriyle de beğeni topluyor. Günlük yaşamın bir parçası haline gelen babetler, Butigo şıklığıyla ayağınıza geliyor.

Rengarenk ve farklı tasarımdaki Butigo babetler, rahatlığı ile de dikkat çekiyor. Dar paçalı pantolonlar, etekler ve elbiselerle şık bir uyum sağlayan Butigo babetler, günlük hayatı şıklaştıracak bir tasarımın izlerini taşıyor.

Bu yaz, Butigo babetlerde yuvarlak burunlar ön plana çıkıyor. Ayrıca ikili renk kombinleri ve t-bant detayları babetlerin şıklığına şıklık katıyor. Mor, pembe ve yeşil renkteki babetler yaz ruhunu ayakkabıları da taşıyor.

Zarafetin en sade halini yansıtan Butigo babetler, www.butigo.com adresinde uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu yaz, Butigo babetlerle hiç olmadığınız kadar şık, rahat ve renkli olacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT