Yaz Esintisi Taşıyan Halhallar Atasay’da

Yaz Esintisi Taşıyan Halhallar Atasay’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Esintisi Taşıyan Halhallar Atasay’da

Tarihler: 13 Haziran 2022 Pazartesi ~ 13 Eylül 2022 Salı

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2022 ~ Eyl 13, 2022

Yaza özel olarak hazırlanan Atasay X Hande Erçel Kapsül Koleksiyonu’nda doğadan ve rüzgardan ilham alınarak tasarlanan halhallar bu sezonun vazgeçilmezi olacak. Yazın canlılığını taşıyan kombinlerinize eşlik edecek bu aksesuar, şıklığınıza yaz esintisi katacak.

Mücevherat sektörünün oyun kurucu markası Atasay ve başarılı oyuncu Hande Erçel iş birliğinden doğan Atasay X Hande Erçel kapsül koleksiyonu yazın enerjisiyle tazeleniyor. Rüzgar esintilerini teninizde hissettirecek bu koleksiyonda, doğadan ve sanattan alınan ilhamı yansıtan halhallar zarif ayak bileklerinizle buluşarak yaz stilinizin vazgeçilmez parçası olacak. Soyut yapısal formlara odaklanılarak tasarlanan halhallar, ister plajda güneşlenirken ister özel bir davete giderken sezon boyunca stilinize eşlik edecek.

Atasay X Hande Erçel Kapsül Koleksiyonu’ndaki sarı ve beyaz altın renklerinden oluşan tasarım halhalları keşfetmek için www.atasay.com ve Atasay mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT