Yaz Kombinlerin En Havalı Tamamlayıcısı

Yaz Kombinlerin En Havalı Tamamlayıcısı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Kombinlerin En Havalı Tamamlayıcısı

Tarihler: 30 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 30 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: In Street

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2018 ~ Tem 30, 2018

Kadınların, yaz aylarında klasik ya da spor parçalarla, rengârenk kombinler yaratmasına olanak sağlayacak olan sneaker’lar, In Street mağazalarında yerini aldı. Dünya markalarının klasik modellerinden son trendlerine uzanan onlarca sneaker modelleriyle mevsimin en şıkı siz olacaksınız…

Yaz mevsiminin vazgeçilmez rengi beyaz ile sezonun en gözde trendi renkli detaylar In Street’te buluşuyor, kadınlar en şık adımları yine In Street ile atıyor. Tabanlarda ve bağcıklarda renkli detayların ön plana çıktığı modellerden, ayaklara nefes aldıran aqua modellere kadar onlarca çeşit sneaker, gündelik yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline geliyor. Her kombinin tamamlayıcısı ve tüm ortamların vazgeçilmezi olma özellikleriyle ön plana çıkan sneaker’lar kadınların uçuş uçuş, rengârenk yaz kombinlerine havalı bir tarz katıyor.

Yaz mevsiminde her yerde sıklıkla rastlayacağınız sneaker modelleri, rahatlıklarının yanı sıra renkleri ve tasarımlarıyla da göz dolduracak, sneaker severlerin ayaklarına bolca konfor sağlayacak. Günlük kullanımda rahatlık, şıklık ve konforu bir arada sunan In Street ile sıcak günlerde ferahlık sizinle olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT