Yaz Mevsiminin Son Ayı Ağustos’ta, Eğlence Yine Toyzz Shop’ta

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Mevsiminin Son Ayı Ağustos’ta, Eğlence Yine Toyzz Shop’ta

Tarihler: 08 Ağustos 2012 Çarşamba ~ 30 Eylül 2012 Pazar

Firma: Toyzz Shop

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2012 ~ Eyl 30, 2012

Lisanslı ürünleri, zengin ürün çeşidi ve uzman satış kadrosu ile oyuncak sektörüne yön veren lider marka Toyzz Shop, yazın tadını çıkarmaya yeni başlayanlar ya da tatiline devam edenler için rengarenk bir dünya sunmaya devam ediyor.

Serinlemek için denizde vakit geçirmeyi tercih edenlere botlardan, kova-kürek takımlarına; sporcu miniklere ayaklı basket setinden raket setlerine kadar binlerce lisanslı ürün Toyzz Shop un renkli raflarında sizleri bekliyor.

Bayram Harçlığını Alan Çocuklar, Haydi Toyzz Shop’a!

Şeker Bayramına özel şeker gibi indirimler, bayrama özel yeni ürünler, sürpriz hediyeler Toyzz Shop’un renkli dünyasında çocukları bekliyor.

Bu bayramda Toyzz Shop’un oyuncakları sağlık hediyeli!

Çocuklarımızın Sağlığı Bizim Önceliğimizdir sloganı ile 15 Ağustos -30 Eylül tarihleri arasında Toyzz Club Kart ile tek seferde yapılacak her 75 TL.’lik alışverişe 1 Yıllık Medline Acil Sağlık Paketi hediye. Sektörlerinin lider markaları Medline ile Toyzz Shop’un ortak yaptıkları hediye paketinde çocuklarınızın her sağlık problemini danışabileceğiniz Acil Sağlık Hattı’nda Medline’ın güvenilir ve uzman ekibi sorularınızı yanıtlarken acil bir durumda Acil Kara Ambulansı hizmeti ile Medline ekibi yanınızda olacaktır. Ayrıntılı bilgi www.toyzzshop.com/medline da.

Toyzz Shop, 24 saat açık ödüllü mağazası www.toyzzshop.com ile güvenli alışverişi sağlıyor. Üstelik www.toyzzshop.com ‘dan yapacağınız 75 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti de yok.

Ramazan Bayramı 2012

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT