Yaz Sıcakları Oyun Keyfinizi Bölmesin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Sıcakları Oyun Keyfinizi Bölmesin

Tarihler: 22 Ağustos 2014 Cuma ~ 22 Ekim 2014 Çarşamba

Firma: Gigabyte

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2014 ~ Eki 22, 2014

Oyuncular, yaz sıcakları yüzünden düşen oyun performanslarından şikayetçiler. Gigabyte, oyunculara yönelik geliştirdiği SUPRO COOL teknolojisi sayesinde 20.9mm kalınlığında 2.16Kg ağırlığında İNCE ve HAFİF yeni TASARLANMIŞ OYUN BİLGİSAYARI ile bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Yazın en sıcak günlerini yaşadığımız son günlerde, oyuncular da sıkıntı çekiyor. Üst düzey grafikli oyunların keyfini çıkarmak isteyen oyuncular, ısınan bilgisayarlar yüzünden performans sorunu yaşıyor.

Yaz tatili birçok oyuncu için, yıl içerisinde kaçırdıkları oyunları doya doya keşfetme zamanı anlamına geliyor. Art Sistemtarafından ülkemize getirilen Gigabyte oyuncu diz üstü bilgisayarları, ihtiyaçlar doğrultusunda gelişiyor. Oyuncuların mobil oyun istasyonu arayışı üzerine geliştirilen Gigabyte dizüstü bilgisayarlar, yaz sıcaklarına da meydan okuyor. Gigabyte P35W V2 oyun bilgisayarı, güçlü sistemini oyuncu talepleri üzerine daha ince ve taşınabilir hale getirdi. P35W V2’de bulunan Supra-Cool teknolojisi, yaz sıcaklarında bile performans kaybı olmadan en iyi grafikli oyunların keyfinizi çıkarmasını sağlıyor.

Supra-Cool teknolojisi, çifte soğutma özelliğine sahip. Kullanıcı isterse cihazda bulunan, Fan Tweak özelliğini kullanarak soğut sisteminin gücünü ayarlayabiliyor. Üçlü soğutma sistemiyle, istediğiniz derecede yüksek soğutmaya ulaşabiliyorsunuz. İyi bir oyun deneyimi için, cihazda bulunan 6 GB’lık GDDR5 RAM’li NVIDIA GeForce GTX 870M ekran kartı, türünün en iyi performansını sunuyor. Oyun grafiklerinin daha iyi görülmesini sağlayan FXAA teknolojisi bu kart tarafından destekleniyor. P35W V2’de bulunan 4. nesil Intel i7 işlemciyle, yüksek oyun performansınızı yanınızda taşıyabileceksiniz.

Gigabyte ürünün tasarımında oyuncuların isteklerini ön planda tutup daha ince ve taşınabilir bir ürün yarattı. 20.9mm kalınlığındaki P35W V2, dünyanın en ince oyun bilgisayarlarından biri. 15.6 inç büyüklüğündeki ekran 170 derecelik Full HD görme açısı da sunuyor. Oyun keyfini üst düzeye çıkarmak için cihazın içerisinde dahili Dolby Digital Plus Home Theater hoparlör de bulunuyor. Oyunların boyutlarının 50 GB ve üstü seviyeye ulaştığı günümüzde, hızlı depolama bir oyuncunun en çok beklediği özelliklerden biri.

Cihaz iki 512GB mSATA SSD ve iki büyük 1.5TB sabit disk destekleyebiliyor. Aynı anda 2 SSD ve 2 mSata disk kullanarak, saniyede 1GB’lık veri yazma hızına ulaşmak mümkün. Cihazda bulunan DVD / BluRay yuvası 1,5 TB’lık ekstra bir hafızayla değiştirilebiliyor. Bu da depolama konusunda cihazın daha da güçlü hale gelmesini sağlıyor. Oyuncuların tercih ettiği gece oynanışı da sunan LED aydınlatmalı klavyeler bu modelde bulunuyor.

Son Kullanıcı Fiyatı :5.999 TL KDV Dahil

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT