Yaz Sıcaklarına Soğuk Çay Çözümü!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Sıcaklarına Soğuk Çay Çözümü!

Tarihler: 11 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 11 Eylül 2012 Salı

Firma: Chado

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2012 ~ Eyl 11, 2012

Uzak diyarların lezzetli çaylarını tüketiciyle buluşturan Chado’nun ‘Jasmine Pearls’ ve ‘Rooibos’ çaylarının farklı seremonisi ile yazın tadını çıkartın!

Dünyanın değişik yerlerinde yetişen özel ve yerel çayları en doğal haliyle çay severlere sunan Chado, sağlıklı bir şekilde serinlemek isteyenlere yardımcı oluyor. Dünyanın değişik yerlerinde yetişen özel ve yerel çayları en doğal haliyle çay severlere sunan Chado’nun ‘Jasmine Pearls’ ve ‘Rooibos’ çeşitleri özel aromaları ile tüketicilerinin beğenisine hitap ediyor.

‘Çaya giden yol’: Saygı, sükunet, saflık ve uyum ekseninde gerçekleşen çok özel bir seremoniden yola çıkan Chado, çay düşkünlerini Zen felsefesiyle tanıştırırken Chado’nun ‘Jasmine Pearls’ ve ‘Rooibos’ çeşitleri de bu seremoninin bir parçası oluyor. Taze zencefille ılık suda 20 dakika demlenmesi önerilen ‘Jasmine Pearls’ ve ‘Rooibos’ çayları buzdolabında 2-3 saat bekletiliyor ve soğuyan çaylar, taze nane yaprağı, limon dilimi ve buz ile servis ediliyor.

Hindistan’dan Çin’e, Japonya’dan Brezilya’ya, Güney Afrika’dan Taiwan ve Vietnam’a birbirinden özel çayları en doğal haliyle sunan Chado; Beyaz Çay, Yeşil Çay, Siyah Çay, Oolong ve Pu-er Çayı gibi çeşitlerini tüketiciye sunuyor. Bir Ayurveda çayı olan Marigold Lemon Tulsi Blend ve Brezilya’da yetişen Mate çayının tropik meyveler ile karışımı olan Tropical Mate çayları da Chado’nun zengin ürün yelpazesinde yer alıyor. Chado, organik Hint çayı Chai Masala, Hint yeşil çayı Himalayan Sun Dried, Japon organik çayı Matcha ile de sofistike çay düşkünlerine sesleniyor.

Chado satış ve servis noktaları

Papermoon, Hyatt Regency, The House Cafe Şubeleri, Caribou Coffee Şubeleri, Backyard Cafe, Nişantaşı PiPa gibi birçok restoran, cafe ve otelin menülerinde yer alan Chado çayları, BTA işbirliği ile artık Atatürk Havalimanı ile Yenikapı İDO’da hizmet veren Cakes&Bakes’lerde de çay severlerle buluşuyor. Chado ürünlerini ayrıca hiçbir kargo ücreti ödemeden, Chado’nun yenilenen web sitesi www.chado.com.tr'den de satın alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT