Yaz Stilinin Kusursuz Tamamlayıcıları: Beymen Club Çantalar

Yaz Stilinin Kusursuz Tamamlayıcıları: Beymen Club Çantalar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Stilinin Kusursuz Tamamlayıcıları: Beymen Club Çantalar

Tarihler: 17 Nisan 2023 Pazartesi ~ 17 Temmuz 2023 Pazartesi

Firma: Beymen Club

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2023 ~ Tem 17, 2023

Beymen Club Kadın 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki çantalarıyla şehirden plaja, ofisten günlük stile şık ve sofistike seçenekler sunuyor.

Alışveriş çantalarından el portföylerine farklı modellerdeki Beymen Club çantalar modern tasarımları, klasik siyah ve beyaz renk alternatiflerinin yanı sıra kobalt mavisi ve mercan kırmızısı tonlarıyla sezona enerji katıyor. Canlı tonlardaki colorblock tropikal baskı, sezon trendi rafya, çizgili desenler ve siyah beyaz monogram desenlerle zenginleşen Beymen Club çantalar, yaz stilinin kusursuz tamamlayıcıları arasında yer alıyor. Zincir askı detayı ve dingin renkleriyle öne çıkan omuz çantaları stilinizi güçlendiriyor. Parlak renkli çantalar ise görünümünüzü gündüzden geceye taşıyor. Markanın ikonik kaz logosunu en güzel şekilde taşıyan tatil rotalarının vazgeçilmezleri seyahat çantaları ise işlevsel tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Stilinize renk katacak farklı model alternatiflerindeki çantalar, Beymen Club mağazalarında ve www.beymenclub.com adresinde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT