Yaz Tatilinde Küçük Ellerden Dev İnşaatlar

Yaz Tatilinde Küçük Ellerden Dev İnşaatlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Tatilinde Küçük Ellerden Dev İnşaatlar

Tarihler: 22 Haziran 2016 Çarşamba ~ 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Firma: İmaginarium Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2016 ~ Ağu 22, 2016

Eğitici oyuncakta dünya devi "Fischertechnik" çocuklar için mühendislik uygulamalarına en yakın ve üretkenliği destekleyen ürünleri ile karne heyecanını ikiye katlıyor. 700 parçadan oluşan inşaat seti, Fischertechnik Super Cranes ile hareketli veya sabit gezer vinç ve kaldırma takımı yapabiliyor. Yüksekliği ve uzunluğu 1 metreyi bulan bu dev inşaat makineleri alttan veya üstten dönme kabiliyetine sahip. Parça bütün ilişkisi, dikkati artırarak çoktan seçebilme, analitik düşünme, üretkenliği destekleme, şekil zemin algısı gibi birçok pedagojik fayda sağlayan setler İmaginarium mağazalarında meraklılarını bekliyor.

Farklı kenarlarından birleşebilme özelliği olan geçmeli FischerTechnik parçaları, üretken ve esnek kullanım sağlar. Geçmeli parçalarla oynamak çocukların; şekil algısını, renk algısını, el-göz koordinasyonunu, üretkenliğini, öz güvenini ve zekâsını arttırıyor. Temel yapı taşları olacak şekilde tasarlanan geçmeli parçalar hem farklı setlerdeki blokların ortak kullanımını hem de üretkenliği sağlıyor.

“Oyuncaktan daha fazlası” sloganıyla 100’ün üzerinde ülkede satışa sunulan FischerTechnik, Türkiye’de çocuklar için Edu Play distribütörlüğünde fark yaratmaya devam ediyor. Sadece Amerika’da 5 bin okul ve yaklaşık 500 bin öğrenci tarafından kullanılan Alman markası Fischertechnik, çocukların gelişim sürecine büyük destek sağlıyor. Birbirinden farklı modelleriyle her yaştaki çocuğa hitap eden bu eğitici oyuncaklar, STEM modelinin de öncü materyali olarak eğitimde kullanılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT