Yaza Özel Rengarenk Aksesuarlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaza Özel Rengarenk Aksesuarlar

Tarihler: 26 Haziran 2014 Perşembe ~ 26 Ağustos 2014 Salı

Firma: Kinetix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2014 ~ Ağu 26, 2014

Rahat, şık ve sportif modellerle yeni mevsime renkli ve enerjik bir şekilde merhaba diyen Kinetix, ayakkabının yanında birbirinden kullanışlı aksesuarlarla da yaza hareket katıyor.

Aksesuarlar kıyafetleri tamamlayan en önemli detaylar arasında yer alıyor. Hareketli yaşam tarzını benimseyenler için birbirinden şık modeller sunan Kinetix’in, İlkbahar/Yaz koleksiyonundaki çantalar, cüzdanlar ve şapkalar; stil sahibi kadınlar ve erkekler için rengarenk modeller sunuyor.

Her türlü eşyanın sığabileceği hem plajda, hem de sporda kullanılabilecek çantalar; çeşitli renk alternatifleri ve eğlenceli baskılarla karşınıza çıkıyor. Yazı yansıtan enerjik renklerden olan pembe ve mavinin kullanıldığı cüzdanlar kadınlara renk katarken; sırt çantaları ise birçok eşyayı taşımada konfor ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Güneşten korunmak için ideal olan şapkalar da farklı renkleriyle hem erkeklere, hem de kadınlara hitap ediyor. Kinetix koleksiyonundaki futbol, basketbol ve voleybol topları ise canlı renkleriyle spor tutkusunu eğlenceli hale getiriyor.

Kinetix’in İlkbahar/Yaz koleksiyonunu tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr‘de ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT