Yazı Cildi Sıkılaştıran, Güçlendiren, Nefes Aldıran Ürünlerle Karşılıyor!

Yazı Cildi Sıkılaştıran, Güçlendiren, Nefes Aldıran Ürünlerle Karşılıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yazı Cildi Sıkılaştıran, Güçlendiren, Nefes Aldıran Ürünlerle Karşılıyor!

Tarihler: 08 Mayıs 2018 Salı ~ 08 Temmuz 2018 Pazar

Firma: L’Occitane

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2018 ~ Tem 8, 2018

L’Occitane yazı cildi sıkılaştıran, güçlendiren, nefes aldıran ürünlerle karşılıyor!

L’Occitane genç, pürüzsüz ve maksimum koruma veren bir ürünle yaza merhaba diyor. Immortale Precious, içerdiği SPF 20, yüzde 91 oranında cildi daha dolgun hale getiren, sıkılaştıran, iyileştirici gücü yüksek yapısıyla yazı karşılıyor.

İki patentli, ince dokulu bu özel krem, kırışıklıklarla savaş, sıkılığı geri kazandırma ve çevrenin zararlarından koruyan 3’lü etkisiyle ilk haftadan itibaren cilde nefes aldırıyor ve optimum koruma sağlayarak kadınların arzu nesnesi olmaya hazırlanıyor.

L’Occitane Divine serisini hayatlarının merkezine alan kadınlar iyi bilir;Ölmez otunun benzersiz kokusu, seyahat severlere Korsika adasının yakınlarında olduklarını hissettirir. Korsika adasında esen tuzlu rüzgarlar, bu yabani çiçeğin güneşli notalarını taşır. Bu çiçeğin güneş sarısı rengi, Divine ürün grubunun ambalajlarına rengini vermiş ve ölümsüzlüğünü formüllere taşımıştır. Ölmez otu (Immortelle) serisi, şüphesiz L’OCCITANE’ın en çok sevilen ürün gruplarından biridir. Yaşlanma karşıtı başarısı ile bilinen bu ürün grubunun güneş korumalı kremi yaz mevsiminin olmazsa olmazlarından biri olmaya da aday.

Divine Cream, 8 hafta süren tüketici testleri sonrası göstermiştir ki cildi, güneşe bağlı yaşlanmadan korur, cilt tarafından kolayca emilir, uygulamadan sonra, ürün cildin üzerinde şeffaf ve ince bir koruma dokusu oluşturur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT