Yazın Alınan Kilolara Slimwell ile Elveda…

Yazın Alınan Kilolara Slimwell ile Elveda…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yazın Alınan Kilolara Slimwell ile Elveda…

Tarihler: 18 Eylül 2017 Pazartesi ~ 18 Kasım 2017 Cumartesi

Firma: Slimwell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2017 ~ Kas 18, 2017

Yazın alınan kiloları üzerinizde kalmadan atmak için en hızlı ve etkili yöntem Slimwell Konsept. Spordan öte bir yaşam biçimi…

Yaza girerken kilo verdiniz ama yazın verdiğiniz tüm kiloları, hatta fazlasını geri aldınız. Önümüzdeki yaza kadar onları üzerinizde taşımayı düşünmüyorsanız Slimwell Konspet tam size göre.

Spora gitmek istiyor ama vakit bulamıyorsanız, kilolarınızdan hızla kurtulup bronz teninizin tadını çıkarmak istiyorsanız ya da hayatınıza biraz neşe ve hareket katarak daha kaliteli yaşamayı planlıyorsanız Slimwell Konsept imdadınıza yetişiyor.

Spor salonunda geçirdiğiniz zamanın yarısı kadar bir sürede, üstelik 4 kat daha fazla etkili sonuçları ile Slimwell Konsept kendinize ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmanızı da sağlıyor.

Slimwell Konspette yer alan cihazlardan Bodyshape ile alçak basınç altında 30 dakikalık koşu, size haftada 5000 kalori yaktırabiliyor. Bodyshape’in, üstün teknolojik alt yapısı sayesinde haftada 2 seans koşmanız neticesinde metabolizmanız bir hafta boyunca hızla çalışmaya devam ediyor.

Hyrdoshape cihazında ise; suyun içinde 30 dakika pedal çevirmeniz yeterli. Bu hareket, kardiyovasküler direncin artarak, kas gelişimine destek olmasını ve ödem atmanızı hızlandırıyor. Özellikle suyun içinde çevirdiğiniz pedallar, bacak kaslarınızın çalışmasını ve belinizin incelmesini de destekliyor.

Son derece konforlu, sağlıklı, zaman tasarruflu ve hijyenik bir zayıflama ve incelme deneyimi sunan Slimwell Konsept; kas gelişimi, kardiyovasküler direnç artışı, selülitle savaş ve genç bir cilt yapısı gibi etkileri ile de son yıllarda en çok tercih edilen sağlıklı incelme yöntemlerinden biri haline geldi.

Bağdat Caddesi Caddebostan’da yer alan Slimwell Konsept veya size en yakın Slimwell Corner’lar da bu eşsiz deneyimi yaşayabilirsiniz.

Slimwell Konsept hakkında detaylı bilgi ve size en yakın Slimwell Corner için:
www.slimwell.com.tr
0216. 369 13 69

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT