Yazın Anahtar Renkleri Brooks Brothers’da

Yazın Anahtar Renkleri Brooks Brothers’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yazın Anahtar Renkleri Brooks Brothers’da

Tarihler: 21 Haziran 2018 Perşembe ~ 21 Ağustos 2018 Salı

Firma: Brooks Brothers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2018 ~ Ağu 21, 2018

Stil sahibi kadın ve erkeklerin tercihi Brooks Brothers, yazın sıcaklığını ve tüm renklerini taşıyan koleksiyonu ile günün her anına ayak uyduruyor. Erkek koleksiyonunda yer alan açık tondaki t-shirt’ler dikkat çekerken, Kadın koleksiyonunda ise elbiseler yaz sıcaklarının tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor.

Güneşin sıcaklığını iyiden iyiye hissettiğimiz yaz aylarında Brooks Brothers yaz koleksiyonu ile hem kadın hem erkekler için rahat ve renkli bir yaz vadediyor.

Brooks Brothers’da Elbise Rüzgarı
Şehrin ritmini yakalayan ve yaratıcı kadınların tercihi Brooks Brothers Yaz Koleksiyonu’nda yer alan elbiseler en canlı renklerle yaza ferah bir dokunuş bırakıyor. Hem günlük kullanım hem de işyerinde giymek için ideal olan çiçek motifli elbiseler zarif bir görünüm çiziyor. Mavi, pembe ve yeşil tonlarındaki elbiseler ise hayat dolu bir yaz sunuyor.

Stil sahibi erkekler için ise rahat bir koleksiyon sunan Brooks Brothers, saf pamuktan üretilen polo t-shirtler yaz aylarında erkeklerin kurtarıcısı oluyor. Gri, lavanta, mercan ve sarı renkleriyle ön planda olan t-shirtler chino pantolonlarla kombinlenerek oldukça renkli bir görüntü oluşturuyor.

Yazın ferahlatıcı etkisini yaşamak için İstanbul Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark, Ankara Panora AVM ve İzmir Konak Pier AVM Brooks Brothers mağazalarına uğrayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT