Yazın En Rahat Babetleri Skechers’ta

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yazın En Rahat Babetleri Skechers’ta

Tarihler: 09 Temmuz 2013 Salı ~ 09 Eylül 2013 Pazartesi

Firma: Skechers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2013 ~ Eyl 9, 2013

Amerika’da en çok tercih edilen ayakkabı markalarından biri olan Skechers, bu yazın en rahat babetlerini sunuyor: Skechers GOwalk Babet ve Skechers Shape-Ups Liv Babet.

Skechers GOwalk Babet ve Skechers Shape-Ups Liv Babet, ultra hafif dizaynları ve özel taban teknolojileriyle yaz sıcağında gün boyu en rahat ayakkabı deneyimini yaşatıyor.

Fonksiyonellik ve konforu bir araya getiren Skechers, yaz aylarında hem yürüyüşe hem de günlük kullanıma uygun ideal seçenekler sunuyor. Skechers’ın şıklık ve fonksiyonelliği bir araya getiren ayakkabıları, günlük kıyafetler ile rahatlıkla kombinlenebiliyor. Skechers GOwalk ve Skechers Shape-Ups Liv’in babet modelleri, benzersiz teknolojileri ile yaz sezonunun en konforlu ayakkabıları oluyor.

Skechers GOwalk babetler, yenilikçi ve teknolojik tasarımı sayesinde tabanında bulunan sensörlerle vücuda zeminin altında olup biten ile ilgili bilgi aktarıyor. Zeminden gelen dinamik bilgi aktarımı sayesinde, vücut zemine daha hızlı tepki vererek adımları ayarlayabiliyor. Özel taban teknolojisi ile yere basıldığında ortaya çıkan darbe etkisini ayak tabanının yüzeyine yayıyor; böylelikle oluşan baskının eklemler, dizler ve bel üzerine binmesini engelliyor. Sıra dışı bir hafiflik sunan ayakkabılar, çorapsız da giyilebiliyor.

Kırmızıdan turkuvaza, griden laciverte kadar 10 farklı renk seçeneği olan Skechers GOwalk babetlerin fiyatı 139 TL.

Yalınayak yürür gibi…

Skechers Shape-Ups Liv de doğal yürüyüş teknolojisi ile dizayn ediliyor. Özel eğimli tabanı, doğal yürüyüşe en yakın yürüyüş biçimi olan yalınayak yürüyüş deneyimi yaşatıyor. Eğimli tabanı zemine en doğru ve doğal açıda basılmasını sağlarken, aynı zamanda limitsiz hareket etme imkanı sunuyor. Tabanındaki tamponlamayla ekstra destek vererek eklemlere ve bele binen yükü hafifletiyor. Ultra hafif ve ayağın hava almasını sağlayan dış yüz tasarımı ile Skechers Shape-Ups Liv, yazın en şık ve rahat ayakkabı seçeneklerinden biri oluyor.

Lacivert renkteki Mary Jane model bantlı Skechers Shape-Ups Liv’in fiyatı 159 TL.

Skechers’ın benzersiz babetleri Boyner, YKM, SPX, Intersport, Yalıspor, Sportive, Etichet, Barçınspor ve Ayakkabı Dünyası gibi büyük perakende noktaları dahil olmak üzere 100’den fazla satış noktasında tüketiciyle buluşuyor. Ayrıca Zizigo.com ve Morhipo.com sitelerinden de ürünlere ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT