Yazın En Rahat Günlerini Camper İle Yaşayın!

Yazın En Rahat Günlerini Camper İle Yaşayın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yazın En Rahat Günlerini Camper İle Yaşayın!

Tarihler: 07 Haziran 2022 Salı ~ 07 Eylül 2022 Çarşamba

Firma: Camper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 7, 2022 ~ Eyl 7, 2022

Bu yaz kendinize has stilinizi ister günlük isterseniz de şık şehir yaşantınıza yansıtabileceğiniz Camper sandalet modellerini keşfetmeye hazır mısınız? Camper’ın doğal ve sürdürülebilir malzemelerden ürettiği yeni sezon modelleri ile konforunu tadını çıkarmanın tam zamanı!

Camper Brutus ile renkli ve rahat adımlar
Ekstra hafif bir tabana sahip ikonik Brutus ailesine yeni eklenen minimalist sandaletler %100 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen yapısıyla dikkat çekiyor. Azaltılmış kimyasallar ve kromsuz deri astarlı ayak yatağı ile ayağı nazikçe kavrayan birbirinden renkli Brutus modelleriyle Camper, adeta yazın tatlı heyecanını ve rahatlığını bir araya getiriyor.

Camper Kaah ile avangard tarzda eğlenceli yorum
Fütürizm ve brütalizmden ilham alan cesur ve çağdaş bir tasarıma sahip Kaah modeli ise yaza avangard tarzda eğlenceli bir yorum ile merhaba demek isteyenler için koleksiyonda yerini alıyor. Geri dönüştürülmüş Ortholite ayak yatağı ile ayakta yumuşacık bir his bırakan ve ekstra rahat yükseklik sağlayan bu modele hem şıklık aynı zamanda da konfor sağlıyor.

Stiliyle yaza renk katmak isteyenlere Camper Meda Bu sezonun dikkat çeken bir diğer modeli ise Meda! Şehrin stilini yeniden tanımlayacak Meda, klasik bir topukluya yenilikçi bir hareket ve beklenmedik bir dönüş katan eğlenceli bir tasarıma sahip. %20 geri dönüştürülmüş kauçuk dış tabanıyla sürdürülebilirliği de dikkat çeken model yumuşak hissi ve iyi tutuşuyla yeni favoriniz olmaya aday!

Sürdürülebilir modellerden vazgeçemeyenlere Camper Oruga
Bu yaz ön plana çıkacak modellerden biri de Camper’ın %90'ın üzerinde biyo-bazlı sayaya ve %30 biyo-bazlı şeker kamışı dış tabana sahip olan Oruga olacak! Geri dönüştürülmüş PET’ler ile tasarlanan %100 EVA dış tabanlı, ultra hafif ve esnek yapılı Oruga modelleri ile hiç olmadığınız kadar rahat hissedeceksiniz.

Anın tadını çıkararak etraftaki güzellikleri yakalama fikrini benimseyen, yeni sezon koleksiyonu ile Camper yazın tadını çıkarmaya davet ediyor. Yaratıcılığı vurgulayan yenilikçi teknolojileri ile herkesi bir araya getirerek sandalet modelleriyle yaz sezonunda da konforun keyfini sürmenizi sağlayacak. Tasarım odaklı yepyeni ürün çeşitleri ile ayağınızdan hiç çıkarmak istemeyeceğiniz yeni sezon sandaletleri Camper mağazalarından veya www.camper.com.tr üzerinden keşfedebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT