Yazın Gelişini Karaca Fine Pearl Pera ile Kutlayın

Yazın Gelişini Karaca Fine Pearl Pera ile Kutlayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yazın Gelişini Karaca Fine Pearl Pera ile Kutlayın

Tarihler: 04 Temmuz 2017 Salı ~ 04 Eylül 2017 Pazartesi

Firma: Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2017 ~ Eyl 4, 2017

Yaz, doğanın tüm renkleriyle hayatımızın her alanına girmeye başladı. Havaların ısındığı, yaz sofralarının kurulmaya başlandığı bu günlerde Karaca, Fine Pearl Pera ile sofralarınıza yazın canlılığını ve bereketini getiriyor.

Karaca’nın gerçek inci kullanarak ürettiği yemek takımı “Fine Pearl Pera” yaz sofralarını şıklık ve zarafetle buluşturuyor.

Sofraların vazgeçilmezi Karaca Fine Pearl Pera ile misafirlerinize özel olarak hazırlayacağınız sofralar, ikramlarınızın önüne geçerek stil sahibi duruşunuzu vurgulayacak. Pera’nın tasarımındaki oryantal detaylar, sıcak bir karşılama sofrası hazırlamanıza yardımcı oluyor. Pembenin en tatlı tonu ile danteli andıran rölyef detayları sandıktan çıkmışçasına değerli bir izlenim yaratırken, bulutların pamuksu ve büyüleyici esintisini sofralarınızda hissettiriyor.

İncinin doğallığını ilham verici tasarımıyla birleştiren Fine Pearl Pera, lezzetli ikramlarınıza, keyifli bir sunum imkânı sağlıyor. Bahçenizde, terasınızda ya da balkonunuzda Fine Pearl Pera ile kuracağınız sofralar yazın neşesini evinize taşıyor.

Prestijli sofraların vazgeçilmez markası Karaca, dostlarınızla paylaşmaktan keyif alacağınız sofralara, incinin zarafetini taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT