Yazın Güzelliği Gözlerinizede Yansıyacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yazın Güzelliği Gözlerinizede Yansıyacak

Tarihler: 13 Temmuz 2015 Pazartesi ~ 13 Eylül 2015 Pazar

Firma: Bausch+Lomb

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2015 ~ Eyl 13, 2015

Yenilen Bausch+Lomb Renkli Lens Ailesi ile EN ÇOK RENK EN ÇOK SEN !

Bausch+Lomb renkli lensleri ile yazın güzelliği gözlerinize de yansıyacak!

Yazın sıcak ve enerji dolu günlerinde bakışları renklendiren Bausch+Lomb renkli lensleri, 4 farklı marka ve 27 farklı renk seçeneğiyle doğal ve göz alıcı bir görünüm kazandırıyor. Etkileyici bakışlar için renkli lens deneyimini Bausch+Lomb ile yaşayın!

Özellikle yaz aylarında, özel gün ve gecelerde bakışlarıyla iz bırakmak isteyenler, renkli kontakt lensleri tercih ediyor. Bausch+ Lomb renkli lens ailesi Star Colors II, Optima Natural look, Amazon ve Sophistic markalarıyla toplam 27 farklı renk seçeneğiyle yaza damgasını vurmak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor. İster parlak ve canlı renkler sevin, ister doğal; ister numaralı kullanın, ister numarasız; ister aylık kullanın ister yıllık; Bausch+Lomb’da herkes için bir renkli kontakt lens var.

Parlak ve canlı renk seçenekleri ile yaz modasını gözlerinize getiren Bausch+Lomb’un Soflens Star Colors ve Optima Natural Look renkli lensleri, özel geliştirilmiş boyama tekniği ile kullanım rahatlığı sunuyor, yazın enerjisi ile birleşerek bakışları daha da güzelleştiriyor. Dikkat çekici renklere sahip bu lensler, bir dokunuşla farkedilmek isteyenlerin vazgeçilmezi.

Daha doğal bir görünüm tercih edenler için ise Amazon ve Sophistic serisinin etkileyici renkleri ile gözler doğal bir güzellik kazanıyor. Özel üç renk geçişli Tri-kolor teknolojisi ile üretilen bu lensler ile gözler doğal ve etkileyici bir görünüme kavuşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT