Yazın Trend Elbise Modelleri

Yazın Trend Elbise Modelleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yazın Trend Elbise Modelleri

Tarihler: 25 Haziran 2019 Salı ~ 25 Ağustos 2019 Pazar

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2019 ~ Ağu 25, 2019

Yaz aylarının vazgeçilmezlerinden elbiseler hem şık hem de rahat görünümleriyle pek çok kadının tercihi olmaya devam ediyor. En trend marka ve modelleri aynı çatı altında buluşturan Boyner, sezonun göz alıcı elbiselerini 2019 yaz koleksiyonunda bir araya getiriyor.

Yaz sıcaklarında en çok tercih edilen kıyafetlerin başında kuşkusuz elbiseler geliyor. Boyner, her beğeniye uygun elbise seçenekleri ile modern ve şık yaz stillerine imzasını atıyor.

Uçuş uçuş ve fırfırlı şifon modeller öne çıkıyor
Mini, midi veya maxi formlarda, çiçekli, fırfırlı ve uçuş uçuş birçok elbise alternatifine yer veren Boyner, ister günlük hayatta ister davetlerde kolay kombinlenen elbiseleri kadınların beğenisine sunuyor. Yazın favori modelleri arasında yer alan fırfırlı şifon elbiseler hem tatilde hem de günlük hayatta kadınların şıklıklarına şıklık katıyor. Her stile uygun olacak şekilde tasarlanan şifon elbise modellerinde askılı, straplez, boyundan bağlamalı modeller en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Sezonun trend renkleri bir arada
Boyner, elbise koleksiyonunda sezonun trend renklerinden sarı ve turuncunun yanı sıra pembe, lila, kırmızı ve mavinin tüm tonlarına da yer veriyor. Yazın vazgeçilmez rengi beyazın tek renk olarak kullanıldığı seçenekler ise doğal ve sade bir şıklık yakalamak isteyenlere hitap ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT