Yazın Vazgeçilmezi Beyaz Gömlekler Beymen Club Shirt Studio’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yazın Vazgeçilmezi Beyaz Gömlekler Beymen Club Shirt Studio’da

Tarihler: 10 Nisan 2013 Çarşamba ~ 09 Haziran 2013 Pazar

Firma: Beymen Club

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2013 ~ Haz 9, 2013

Beymen Club’ın her sezonun vazgeçilmezi olan “Shirt Studio” ismiyle sunduğu kapsül gömlek koleksiyonu, dinamik, modern ve genç kesimleriyle bu yaz da sportif şıklığın simgesi haline geliyor.

Beymen Club koleksiyonuyla uyum içinde olan %100 koton beyaz gömlekler, hem erkek hem de kadınlara birbirinden geniş ve dikkat çeken alternatifler sunuyor. Kadınlar bu yaz, fırfır, volan ve taş işleme yakalı gömleklerle cool ve şık duruşunu sokaklara taşıyor. Toplam 8 farklı model bulunan kadın gömleklerinde kolsuz, yarım kol ve uzun kollu tasarımların yanısıra yandan açılan fermuarlı gömlekler de yer alıyor. Erkek modellerinde 4 farklı tasarım öne çıkıyor. Kulp, cep ve yaka detayları Beymen Club erkeğine stil katarken dikiş oyunlarının hareket kattığı düz beyaz ve çizgi ağırlıklı gömlek alternatifleri haftasonu keyfine farklı bir soluk katıyor.

Kadın koleksiyonu fiyat aralığı: 165-175 TL
Erkek koleksiyonu fiyat aralığı: 175 -195 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT