Yen Yılın Baş Döndüren Parfümleri

Yen Yılın Baş Döndüren Parfümleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yen Yılın Baş Döndüren Parfümleri

Tarihler: 17 Kasım 2021 Çarşamba ~ 17 Ocak 2022 Pazartesi

Firma: Atelier Rebul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2021 ~ Oca 17, 2022

Atelier Rebul’ün geçmişinden ilham alarak yarattığı zamansız Collection Atelier Koleksiyonu’nda yer alan elegan ve benzersiz parfümler, yeni yıla zarif bir dokunuş yapmaya hazır. Hediyenin bir sanat olduğu Atelier Rebul’de özenle hazırlanan hediye paketleri, yılbaşı ruhunu en ışıltılı ve şık şekilde yansıtan kurdelelerle zenginleştiriliyor, sevdiklerinizin baş harfi ile kişiselleştirilerek özel olarak yazdığınız not ile tamamlanıyor.

Bal d'Orient Eau de Parfum 
Odunsu, çiçeksi ve oryantal notaların zarif, büyüleyici ve sıcak birleşimi… Pera Palas'ın nostaljik balolarından ilham alarak yaratılan etkileyici ve feminen bu parfüm sevdiklerinizi ihtişam ve zarafet dolu bir döneme götürecek. Asil, güçlü ve aynı zamanda duyulara hitap eden Bal d'Orient Eau de Parfum, adeta inci bir kolye gibi asaletiyle mükemmel bir aksesuar olacak!

Nuits en Rose Eau de Parfum  Güle övgüler sunan bir parfüm ile sevdiklerinize narin ve feminen bir hediye sunmak ister misiniz? Doğudan gelen sıcacık ve baştan çıkarıcı agarwood’u feminen gül ile buluşturan bu odunsu ve çiçeksi parfüm Pera’nın göz alıcı gecelerini simgeliyor. Gülün zarif güzelliğini teninize taşıyan baştan çıkarıcı bu parfüm, yıl boyunca sevdiklerinize kendisini özel hissettirecek.

No.94 Eau de Parfum
İsmini 1895 yılında İstanbul’un ünlü caddesi Pera üzerinde kurulan Reboul Eczanesi’nin kapı numarasından alan Atelier Rebul No.94 Eau de Parfum, ismine yakışan zarif çiçeksi ve oryantal notaları birlikte sunuyor. Safran, sedir, amber ve yaseminin kadınsı, yumuşak notaları yeni yılda herkesi büyülemeye hazır. Parfüm ve el & vücut losyonundan oluşan No.94 hediye seti ile bu yılbaşında sevdiklerinize görkemli bir hediye verin.

J.C. Reboul Eau de Parfum
Entelektüelliğin ve kültürel zenginliğin merkezi olan Pera semtinin kokusunu yansıtan, taze, odunsu ve baharatlı notalarıyla adeta o dönemdeki Pera beyefendilerinin parfümü olan J.C. Reboul, yeni yılın en dikkat çeken hediyeleri arasında yer alıyor. Markanın kurucusu Jean Cesar Reboul’a bir övgü niteliğindeki J.C.Reboul, Atelier Rebul’ün köklü geçmişinden ve mirasından ilham alınarak tasarlandı.

Oud Royal Eau de Parfum
Atelier Rebul Oud Royal Eau de Parfum; eski bir İstanbul hatırası gibi, içi ısıtan tatlı ve odunsu kokuları barındırıyor. İçeriğindeki vanilya, sedir ağacı ve oud ile benzersiz bir koku sunan parfüm, erkekler için ideal hediyeler arasında dikkatleri üzerine çekiyor.

*** Tüm Collection Atelier Parfüm (100 ml) Fiyatları: 550 TL

www.atelierrebul.com.tr
instagram.com/atelierrebul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT