Yeni Frames Of Life Kampanyası: Bir Buluşma, Yan Yana Yürüyen İki Öykü

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Frames Of Life Kampanyası: Bir Buluşma, Yan Yana Yürüyen İki Öykü

Tarihler: 11 Ağustos 2014 Pazartesi ~ 11 Ekim 2014 Cumartesi

Firma: Giorgio Armani

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2014 ~ Eki 11, 2014

Önümüzdeki sezon Giorgio Armani, yeni Frames of Life Gözlük Koleksiyonu ile yine günlük yaşamın “karelerini” anlatacak.

Yaşam, bir diğerini izleyen anlardan ibarettir. Gözlüklerimiz, vazgeçmemizin mümkün olmadığı bir parçamız gibi, farklı heyecanlardan ve duygulardan oluşan bu yolculuk boyunca bize eşlik eder. Gözlüklerimiz; arkasından dünyayı gözetleyeceğimiz basit bir çerçeve değil, en ufak nüansı bile yakalayarak her anı birlikte dolu dolu yaşadığımız bir araçtır.

Bir erkek ve bir kadın arasında tesadüfî bir karşılaşmadan; bakışların bir oyunu ve yeniden karşılaşma arzusu doğar: birbirleriyle kesişen ve birbirlerinin gözlüklerinde yansıyan bakışlar. Bu iki kahraman, gizemlerle dolu, birbirlerine değmeden gelişen bir ilişki içinde, yaşamamış oldukları anların anlamını ararlar. Kontrastları vurgulayan bu kampanyada, hikâye tamamen yeni bir öyküleme şekline sokularak sinematografik bir biçimde çekilmiştir.

Frames of Life gözlüklerini, bir kez daha, mutlak bir güzellik olarak zariflik kavramından esinlenen kampanyanın başrol oyuncuları olarak görüyoruz.

AR7004 + clip on

Gri ve açık havana rengi asetattan tasarlanmış, retro stilden esinlenen pantos biçimindeki bu model, metalden clip-on ile tamamlanmıştır. Pratik ve zarif bir görüntü sergileyen bu gözlük, onu son derece cazip kılan zarif vintage hatlar taşıyor.

AR6018TK - AR5027TK

İkonik Giorgio Armani modelini yeniden yorumlayan oval biçimli gözlük. Mat rötuşlu altın kaplama, ince metal telden yeniden yaratılmış çerçeve cephesindeki sonsuzluk sembolü, 1989 yılında lanse edilmiş Giorgio Armani Koleksiyonu’nun ilk modelinden esinleniyor. Geçmiş ve gelecek arasında bir köprü oluşturan gözlüğün bu yeni modeli, son derece hafif ve dayanıklı olan titanyum kullanımı ve ilk defa 2013 yılında lanse edilmiş olan patentli özel menteşe ilavesi sayesinde modernize edilmiştir. Modelin altın versiyonu da bulunmaktadır.

AR6016J - AR5024J

Giorgio Armani sade çizgilerini sergileyen retro stil bu tasarımda göze çarpıyor. Zarif ve şık çerçevenin pantos biçimi, asetat kaplama, ince saplar ve metalden özel menteşe ile vurgulanıyor.

AR7028

Çağdaş, seçkin ve zarif tasarım hatlarını sergileyen bu gözlükte, ikonik çizgiler görmekteyiz. Köprülerin ve sapların zarif mat rötuşları, bilinçli bir şekilde geçmiş ve gelecek arasında sofistike bir karışım yaratarak, parlak nefti yeşili rengi asetat cephe ile tezat oluşturur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT