Yeni Galaxy S9 ve S9+ ile Hayallerindeki Kamerayı Tasarladı

Yeni Galaxy S9 ve S9+ ile Hayallerindeki Kamerayı Tasarladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Galaxy S9 ve S9+ ile Hayallerindeki Kamerayı Tasarladı

Tarihler: 14 Mart 2018 Çarşamba ~ 14 Mayıs 2018 Pazartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2018 ~ May 14, 2018

Samsung Galaxy S9 ve S9+, ultra ağır çekim özelliği, sınıfının ışığa göre otomatik ayarlanabilen değişken diyaframlı en iyi kamerası ve duygularınızı kişiselleştirilmiş bir şekilde ifade etme olanağı sağlayan AR Emojiler ile yeni keşiflerin yolunu açıyor.

Samsung Electronics, iletişim kurma alışkanlıklarını yeniden tanımlayacak Galaxy S9 ve S9+ modellerini, İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen Dünya Mobil Kongresi’nde (MWC) tanıttı. Galaxy S serisinin en yeni üyeleri birçok ilki tüketiciyle tanıştırdı. Dikkat çeken yeni özellikler; resim, video ve emojileri kişiselleştirerek hareketli olmalarını sağlayan Artırılmış Gerçeklikli Emojiler (AR Emoji), saniyede 960 kare çekebilen ultra ağır çekim özelliği ve düşük ışıklarda kaliteli fotoğraf kalitesini sağlayan kamera oldu.

Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, yaptığı açıklamada "Akıllı telefon teknolojisindeki yenilikler, iletişim alışkanlıklarını da değiştiriyor. Kendini ifade etmenin yeni yöntemlerinde görsellik hep öne çıkıyor. Bu durum, tüketicinin akıllı telefon seçiminde kamerası en gelişmiş cihazlara yönelmesine neden oluyor. Tüketici görüşüne her zaman öncelik veren Samsung olarak bizler, herkesin hayalinde sahip olmak istediği kamerayı tasarladık. Benzersiz bir kamera performansı sunan Galaxy S9 ve S9+’ın Türkiye’deki son kullanıcılar tarafından çok beğenileceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kamera. Hayal edildi, yeniden tasarlandı.

Günümüz kameraları fotoğraf veya video çekmenin yanında, iletişim kurmak amacıyla da kullanılıyor. Galaxy S9 ve S9+’ın 12 kareyi bir araya getirebilen özel işlemci gücüne ve hafızasına sahip kamerası şu özelliklerle öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT