Yeni Nesil Müzik Dinleme Deneyimiyle Tanışın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Nesil Müzik Dinleme Deneyimiyle Tanışın

Tarihler: 03 Ocak 2013 Perşembe ~ 03 Mart 2013 Pazar

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 3, 2013 ~ Mar 3, 2013

LG’nin yeni nesil docking hoparlör ürünleri, müzik dinleme keyfini artırırken pratik birtakım fonksiyonları beraberinde getiriyor.

LG; iPod, iPad ve iPhone’dan müzik dinleme keyfini artıran iki yeni docking hoparlör ürününü tüketicilerin beğenisine sundu. Kaliteli ve pürüzsüz ses kalitesi arayanlar için tasarlanan ND1520 ve ND4520 isimli ürünler, hoparlör özelliklerinin yanı sıra kullanıcılar için pratik birtakım fonksiyonları beraberinde getiriyor.

Radyo dinlemeyi yüksek kalitede ses özelliği ile keyfe dönüştüren LG ND1520, dokunmatik ekranıyla kolay kullanım sunuyor. Otomatik zaman senkronizasyonu sağlayan ürünün şekerleme fonksiyonlu çalar saati de bulunuyor.

LG ND4520 ise bluetooth ile son dönemlerde kullanımı hızla artan Android cihazlardan müzik çalabiliyor. Stereo hoparlörü ile ses sistemlerini aratmayacak kalitede müzik yayını sağlayan ürün, kullanıcıya akıllı telefon uygulaması üzerinden uzaktan kumanda özelliği de sunuyor. Böylelikle uzak noktalardan cep telefonu kumanda olarak kullanılabiliyor.

LG docking hoparlör ürünlerinin Türkiye’de tavsiye edilen perakende fiyatları ND1520 için 199TL ve ND4520 için 329 TL olarak belirlendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT