Yeni Nesil Safari

Yeni Nesil Safari

Tarihler: 04 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 04 Eylül 2018 Salı

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2018 ~ Eyl 4, 2018

Safari stilini kendine has dokunuşları ile yeniden tanımlayan Cacharel, İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu’nda desen ve renk konusunda daha cesur, sınırları kaldırılmış bir safari tarzı sunuyor.

Apoletleriyle istenildiğinde kıvrılıp kısaltılabilen kolları ve keten dokusuyla safari tarzı detaylarını yansıtan gömlekler, cepsiz tasarımlarıyla Cacharel’in rafine tarzınınn başarılı bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor. Yeni nesil safariyi tanımlarken örme dokulara da yer veren Cacharel, daha esnek bir tavırsergileyeceğinin işaretlerini veriyor. Ayaksız yakasıyla stil olarak pijama gömlekleri andıran gömlek tasarımlarını; giyimi kolay, süet loafer ayakkabılar ile tamamlayarak yalın ama güçlü bir stil ortaya koyuyor..

Sıra dışı deneyimlere ayak uyduran konformist kombinler yaratma imkanı sunan Cacharel, gömlek ve empirme desenli tişörtlerini, bağcıklı pantolonlar ve gabardin bitişli, serin tuşeli bermudalarla tamamlıyor. Özellikle seyahat sırasında arzu edilen konforu azaltan ve havaalanlarında, çantada kalmaya mahkum olan kemer yerine bağcık kullanımı daha doğal bir görünüme imkan sağlıyor ve modern erkeklerin ihtiyaçlarını düşünerek tasarlanan detaylar arasına giriyor.

Yeni nesil safari; çölden şehre, şehirden seyahatlere adapte olabilen bir görünüm sunarak, çok yönlü yaşayan maceraperest erkekler için dikkat çeken bir stil yaratma şansı veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT