Yeni Oyuncaklar Macera ve Eğlencenin Dozunu Artırıyor!

Yeni Oyuncaklar Macera ve Eğlencenin Dozunu Artırıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Oyuncaklar Macera ve Eğlencenin Dozunu Artırıyor!

Tarihler: 19 Aralık 2017 Salı ~ 19 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Teenage Mutant Ninja Turtles

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2017 ~ Şub 19, 2018

Ninja Kaplumbağalar’ın birbirinden eğlenceli ve korkusuz karakterleri; Michelangelo, Leonardo, Donatello ve Raphael en sevilen kahramanlar arasında yerini uzun yıllardır koruyor. Bu kahramanların en yeni oyuncakları ise Giochi Preziosi güvencesiyle çocuklarla buluşuyor.

49,90TL’den başlayan yeni oyuncak serilerinde minikler, hayranı oldukları; Leo, Don, Mikey, Raph, Yojimbo’nun samuray figürleri ile eğlenirken, maske ve aksesuarla sevdikleri karakterler gibi hissetmenin ayrıcalığını yaşıyor. Üstelik çocuklar kendi aksesuarlarını kişiselleştirme fırsatına da sahip oluyor. Yepyeni maceralar yaşatacak olan Teenage Mutant Ninja Turtles oyuncakları birlikte eğlenirken, hayal gücünü geliştirme fırsatı sunuyor.

Ninjutsu ustası bir fare olan Splinter tarafından eğitilmiş mutant kaplumbağalar; Donatello, Leonardo, Michelangelo ve Raphael, hem New York’un en azılı kötüleri Shredder, Kraang ve diğer süper güçlere sahip kötü mutantlarla savaşarak birlikte maceradan maceraya atıyorlar, hem de nefis pizzaların tadına bakıyor ve birlikte eğleniyorlar. Çizgi filmleri ve filmleriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan, uzun yıllardır en sevilen kahramanlar arasında yerini koruyan Ninja Kaplumbağalar günümüz çocukları tarafından da çok seviliyor ve takip ediliyor. Giochi Preziosi güvencesiyle Türkiye’deki çocukların odalarına gelen Teenage Mutant Ninja Turtles’ın en yeni oyuncakları ise çocukların vazgeçilmezi olmaya geliyor.

TMNT Maske ve Aksesuarlar Seri2’de bulunan; Leonardo’nun Katana Kılıç Seti, Donatello’nun Bo Sopa Seti, Michelangelo’nun Nunçaku Seti ve Raphael’in Sai Seti çocuklara kendilerini Ninja Kaplumbağalar karakterleri gibi hissettiriyor. Her bir Ninja Kaplumbağalar karakterinin dövüş sanatları için kullandığı aletleri içeren, karakterle özdeşleşmiş renkteki ve tak değiştir özelliğiyle farklı şekillerde kullanabilen maske ve aksesuarlar, miniklere oyuncaklarını kişiselleştirme fırsatı da sunuyor.

5 asortiden oluşan ve Donatello, Leonardo, Michelangelo, Raphael, Yojimbo’nun samuray figürlerini içeren Ninja Turtles Samuray Figürler ürünü ise eğlencenin ve maceranın dozunu artırıyor. Çocuklar, New York sokaklarında kötülerle savaşırken, yepyeni hikayeler yaşayan kahramanlarının oyuncaklarıyla birlikte eğlenirken, hayal güçlerini de geliştiriyor. 4 yaş ve üzeri çocuklar için uygun olan birbirinden keyifli bu oyuncaklar 49,90TL’den raflardaki yerini aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT