Yeni Philips Saç Şekillendiriciler ile Sağlıklı ve Mükemmel Saçlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Philips Saç Şekillendiriciler ile Sağlıklı ve Mükemmel Saçlar

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 08 Ağustos 2012 Çarşamba

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Ağu 8, 2012

Saç ürünlerinin lider ve yenilikçi markası Philips yeni nesil saç şekillendirici ürünleri ile bu yazı doğal ve sağlıklı saçlarla geçirmeniz için hazır. Her gün kendinizi yeni ve farklı hissetmenizi sağlayacak farklı saç alternatifleri yaratmak, yeni Philips saç şekilendiricileriyle son derece kolay!

Philips, kuaföre gitmek için zaman harcamadan evde de kolayca saç bakımı gerçekleştirebileceğiniz ve yeni modellerle yaratıcılığınızı da konuşturabileceğiniz saç şekillendiricileri ile hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Pratik kullanımı ve seramik plakaları ile sağlıklı ve bakımlı saçlara bir arada sahip olmanız için tasarlanan Philips Bukle Maşası HP8605 ve HP8602, akılcı özellikleriyle de öne çıkıyor.

Philips Bukle Maşası HP8605

Philips’in yeni saç şekillendiricilerinden HP8605, saça zarar vermeyen seramik plakaları ile doğal görünümlü ve sağlıklı kıvırcık saçlara sahip olmak son derece kolay. 200 dereceye kadar çıkabilen 8 ayrı ısı seviyesi ile HP8605, profesyonel saç sekillendiriciler kadar iddialı.

Philips HP8605’in LED ışığı ile cihazın kullanıma hazır olduğunu kolayca görebiliyorsunuz. Aynı zamanda güvenli bir kullanım sunan ürün, açık kalması durumunda 60 dakika içinde otomatik olarak kapanarak, tehlikeli bir durum oluşmasını engelliyor. Saçlarınızı şekillendirirken, aynı zamanda bakımını da gerçekleştiren Philips’in yeni saç şekillendiricisi, yaza damgasını vurmaya şimdiden aday. 1,8 metrelik güç kablosu, cihazın esnek kullanımı için de kolaylık sağlıyor. Şık ve kullanışlı Philips Bukle Maşası HP8605, 99,90 TL’lik fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Philips Bukle Maşası HP8602

Serinin diğer modeli de Philips Bukle Maşası HP8602 hacimli ve doğal saçlar için bir diğer seçenek. Seramik plakaları sayesinde, tıpkı HP8605 gibi bu model de sağlıklı saçlara odaklanıyor. 190 dereceye kadar yükselen kullanım ısısı ile profesyonel görünen mükemmel saçlara sahip olmak mümkün. 60 dakika içinde otomatik kapanma özelliği ile yüksek güvenlik ve konfor standartlarına sahip olan HP8602, 79,90 TL’lik satış fiyatı ile sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT