Yeni Profilo Ankastre Fırınları ile Mutfaklara Estetik Tasarrufla Birlikte Geliyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Profilo Ankastre Fırınları ile Mutfaklara Estetik Tasarrufla Birlikte Geliyor!

Tarihler: 20 Temmuz 2012 Cuma ~ 20 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Profilo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 20, 2012 ~ Eyl 20, 2012

Profilo, üst düzeyde enerji tasarrufu sunan, estetik tasarımı ve mutfaklarda hayatı kolaylaştıran özelikleri ile dikkat çeken dokuz yeni ankastre fırınını sundu. A sınıfından yüzde 10 veya yüzde 20 daha az enerji tüketen fırınlar, mutfaklarda kendilerine ayrılan özel köşelerde yerlerini almaya hazır.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri yeni ankastre fırınları ile mutfaklara estetik katmaya, enerji tasarrufunda çıtayı yükseltmeye ve hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Birbirinden şık dokuz ankastre fırınını sunan Profilo Ev Aletleri, tasarım ve donanım konusunda yenilikçi çizgisini koruyor. Yeni Profilo ankastre fırınlar, A sınıfından yüzde 10 veya yüzde 20 daha az olan enerji tüketim değerleri ile dikkat çekiyor.

Fırınların tasarımlarında hem konfor, hem estetik düşünülmüş. Fırının düz duvarları kolay temizlik açısından önemli avantajlar sunarken, cam kapaklar mutfakların şıklığını tamamlıyor.

Statik elektrikli olmaları, elektroturbo ya da multifonksiyonel özellikleri; dört ile dokuz arasında değişen program seçenekleri ile fırınlar, tam kıvamında pişirme konusunda konfor sağlıyor. Profilo ankastre fırınlardaki multifonksiyonel özellik sayesinde farklı ısıtma seçenekleri arasından yemeğe en uygun olanı seçmek mümkün. Elektroturbo özellikli Profilo ankastre fırınlarda ise alt- üst ısıtma, alt ısıtma, fanlı ızgara, büyük ve küçük alanlı ızgara seçenekleri ve 2D hava fonksiyonları yer alıyor.

3D sıcak hava özelliği, fırın içindeki ısıyı özel tasarlanmış hava kanallarıyla eşit olarak dağıtıyor. Böylece pişirme işleminden en iyi sonuç elde ediliyor. Bu özellik sayesinde ayrıca iki ayrı tepside farklı yiyecekler aynı anda ve kokuları birbirine karışmadan pişirilebiliyor. Teleskobik fırın rafları, fırın tepsilerinizi daha rahat yerleştirip – alabilmeniz için iç içe girebilen, ihtiyaca göre uzayıp kısalabilen bir düzenekle ekstra ergonomi sağlıyor. Böylelikle fırındaki yiyeceklere tek elle müdahale edilebiliyor.

Yeni Profilo ankastre fırınların modelleri ve özellikleri şöyle:

Profilo FRMA602 ankastre fırın
Statik Elektrikli yeni Profilo FRMA602 ankastre fırın, dört farklı pişirme programına sahip. Fırında küçük yüzeyli ızgara, büyük yüzeyli ızgara opsiyonel olarak bulunuyor. Üst ve alt ısıtma fonksiyonuna sahip fırın tel rafı ve düz yan duvarları ile önemli bir kullanım kolaylığı sunuyor.

Profilo FRMA652 ankastre fırın
Çelik fırında altı program seçeneği bulunuyor. A-%10 enerji sınıfındaki fırın, düz yan duvarlara, katalitik arka panele, hareketi kolaylaştıran tel raflara sahip.

Profilo FRMA652W ankastre fırın
A-%10 enerji sınıfındaki beyaz renkte, altı programlı elektroturbo fırın, düz yan duvarlara, katalitik arka panele, hareketi kolaylaştıran tel raflara sahip.

Profilo FRMA652S anksatre fırın
Elektroturbo fırında altı program seçeneği bulunuyor. A-%10 enerji sınıfındaki fırın, düz yan duvarlara, katalitik arka panele, hareketi kolaylaştıran tel raflara sahip.

Profilo FRMA702 ankastre fırın
Multifonksiyonel fırın A-%20 enerji sınıfı ile mutfaklarda üst düzeyde tasarruf sağlıyor. Çelik, beş programlı fırın düz yan duvarlara ve hareketi kolaylaştıran tel raflara sahip.

Profilo FRMA702S ankastre fırın
Multifonksiyonel fırın A-%20 enerji sınıfı ile mutfaklarda üst düzeyde tasarruf sağlıyor. Beş programlı fırın düz yan duvarlara ve hareketi kolaylaştıran tel raflara sahip.

Profilo FRMA801 ankastre fırın
Multifonksiyonel fırın A enerji sınıfı ile A-20% enerji tüketimi sağlıyor. Elektronik saat, manuel hızlı ısıtma fırının zengin donanımı içinde yer alıyor. Arka duvar katalitik temizleme sistemli iki kademeli teleskopik tepsi mekanizması, beş pişirme programı, alt ısıtma, üst/ alt ısıtma, 3D sıcak hava dolaşımı, fanlı ızgara ve opsiyonel olarak bulunan büyük yüzeyli ızgara mutfakta hayatı kolaylaştırıyor. Çocuk emniyet tuşu üst düzeyde güvenlik sağlarken, güçlü fırın içi aydınlatma ve tepsiler için hareketi kolaylaştıran tel raf, fırının mutfakta sunduğu konforu artırıyor.

Profilo FRMA902 ankastre fırın
Multifonksiyonel fırın, yedi pişirme programına sahip. Dijital saat, gömülebilir düğmeler, bir seviye teleskobik mekanizma, komple cam kapar fırının konfor ve estetik standartlarını yükseltiyor. Fırın A-%10 enerji sınıfı ile üst düzeyde tasarruf sunuyor.

Profilo FRMA952 ankastre fırın

www. profilo.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT