Yeni Satış Noktaları ile Büyümeye Devam Ediyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Satış Noktaları ile Büyümeye Devam Ediyor!

Tarihler: 17 Mart 2014 Pazartesi ~ 17 Mayıs 2014 Cumartesi

Firma: Atalar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2014 ~ May 17, 2014

Akasya AVM’de açtığı yeni mağazası ile 2014 İlkbahar/Yaz sezonuna hızlı bir giriş yaptı

ATALAR, Mart ayında açtığı 223 metrekarelik alışveriş alanı olan Akasya AVM’deki mağazası ile satış noktalarını 41’e çıkarttı. Türkiye’nin 22 farklı şehrinde bulunan markanın 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, yeni, lüks ve sade temaları ile dünya modasını takip eden kadınların beğenisine sunuldu.

Koleksiyonun ilk parçasından başlayarak hissedilen hızlı değişim, uluslararası markaların podyumlarda sıkça kullandığı, sezonun odak noktası olan romantik ve güçlü çiçek desenleri, puantiyeler ve sanatsal baskılar, nakış ve işleme detayları ile koleksiyonda yerini adı.

Sezonun anahtar parçasını elbiseler olarak belirleyen ATALAR tasarımcıları, 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda bağımsız parçalar içerisinde yer alan bluzları, sezonun en önemli modeli kısa ve dar paça pantolonları, tek ceketleri, volanlı ve pileli etekleri, pastel renk paleti ile hazırladı. Pembe ve somon renklerin öne çıktığı tasarımlarda, natürel tonlarla birleşen, beyaz, mint, mavi, yeşil ve sarı renkler hemen hemen her temada kullanıldı. Baharat tonları, toprak renkleri ve güneş kırmızısının koleksiyona kattığı derinlik özellikle dantel ve jakar kumaşlarla hazırlanan tasarımlarda fark ediliyor.

İlkbaharın esintilerini taşıyan ve tüm sezon boyunca gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak şifon elbise ve etekler güçlü çiçek baskıları ile koleksiyona damgasını vururken, stilin tamamlayıcısı tek ceketler formal stili yansıtmanız için hazırlandı.

Özel davetler için tasarlanan elbiseler, takımlar, dantel ve payet detaylı üstler ise yenilikçi, lüks ve sade stili benimseyen ATALAR kadınından ilham alınarak hayat buldu.

www.atalargiyim.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT