Yeni Sezon Koleksiyonu ile Bayram Hediyeniz FLO’da!

Yeni Sezon Koleksiyonu ile Bayram Hediyeniz FLO’da!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Sezon Koleksiyonu ile Bayram Hediyeniz FLO’da!

Tarihler: 11 Nisan 2023 Salı ~ 11 Temmuz 2023 Salı

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2023 ~ Tem 11, 2023

FLO, Yeni Sezon Koleksiyonu’yla bayramda adımlara rahatlık katacak. Geniş ürün yelpazesiyle tarzınıza hitap eden ve hayata ayak uyduran modeller sunan FLO’ya bakmadan bayram alışverişinizi tamamlamayın!

FLO rahatlığı ve fonksiyonelliğiyle dikkat çeken Yeni Sezon Koleksiyonu’yla adından söz ettiriyor. Birbirinden trend ayakkabı çanta ve tekstil modellerini kadın, erkek ve çocukların beğenisine sunuyor.

FLO Kadın Koleksiyonu’nda bej, siyah tonlarının hâkim olduğu loaferlar ve babetler, beyaz ve siyah renkli sneakerlar, casual ve sportif giyim tarzını benimseyenler için idealken; önü ve arkası açık sivri burunlu, bilekten kemerli ve ince topuklu modeller, şıklığını topuklu ayakkabı ile tamamlamak isteyen kadınların vazgeçilmezi oluyor. Ayakkabıların tamamlayıcısı çanta modelleri ise kırmızı, bej, mavi, yeşil, lila ve kahverengi renklerinin hakimiyetinde. Baget çantalar zincir ve minik boy detayları ile ön plana çıkarken, spor çantalar omuz ve sırt çantası alternatifleriyle yer alıyor. Geniş iç hacimleri ve içerisindeki gözler sayesinde kullanım kolaylığı sunan çantalar görünümleriyle de kadınların ilgisini çekiyor.

FLO’nun hem klasik hem de sportif çizgilere sahip erkek koleksiyonu, her zevke hitap eden modellere yer veriyor. Spor giyimden vazgeçemeyen erkekler için siyah ve beyaz rengin ön planda olduğu sneakerlar renkli şerit ve kalın taban detayları ile ön plana çıkıyor. Klasik giyim tarzına düşkün erkekler için de siyah renk ile öne çıkan rugan ve deri ayakkabılar erkeklerin tercihi oluyor.

FLO tekstil koleksiyonunda yer alan siyah taytlar, renkli tişörtler, yumuşacık yapılarıyla rahatlığınızı her anda yakalayabileceğiniz eşofmanlar, yazın en çok tercih edeceğiniz siyah renkli spor şortlar ve braletler sportif tarzdan vazgeçemeyenlerin gözdesi oluyor. Baskı detaylarıyla harmanlanan modeller terletmeyen yapısıyla da rahatlık sunuyor.

FLO çocuk koleksiyonunda kız çocuklar için kırmızı ve pembe renkli babetler ön planda iken, erkek çocuklar için her kombinle uyum yakalayacak siyah renkli sneaker modelleri ön plana çıkıyor. Rahatlığı ve sevimli görünümleriyle miniklere harika bir bayram hediyesi olacak modeller FLO’da sizleri bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT