Yeni Sezon Ürünleri Hilltwon Avm'de

Yeni Sezon Ürünleri Hilltwon Avm'de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Sezon Ürünleri Hilltwon Avm'de

Tarihler: 12 Şubat 2018 Pazartesi ~ 12 Nisan 2018 Perşembe

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2018 ~ Nis 12, 2018

Ev ve yaşama dair farklı fikirler sunan Paşabahçe Mağazaları, Küçükyalı Hilltown AVM’de açtığı yeni mağazasıyla hayatı güzelleştirmeye devam ediyor. 385 metrekarelik alana sahip olan mağazada, Paşabahçe Mağazaları’nın geniş ürün yelpazesinden oluşan yaklaşık 3 bin 500 farklı ürün müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Cam ev eşyası ve ev dekorasyonuna yönelik perakende mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan Paşabahçe Mağazaları, Küçükyalı Hilltown AVM’de açtığı yeni mağazasıyla yaşam alanlarını güzelleştirmeye devam ediyor. Hilltown AVM’deki 385 metrekarelik yeni mağaza, yeni sezon ürünleri ve “Yaşam” ve “Butik” konseptlerindeki yaklaşık 3 bin 500 ürün seçeneği ile keyifli alışverişin vazgeçilmez adreslerinden olacak.

Hilltown AVM mağazasında Paşabahçe Mağazaları’nın el imalatı yüzlerce ürününün yanı sıra mumluklardan çerçevelere, mutfak aksesuarlarından dekoratif ürünlere kadar binlerce ürün müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Tarihi ve kültürel mirasımızı yaşam alanlarımıza taşıyan Paşabahçe Mağazaları’nın, Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları’nın 13’cüsü olan ‘Camda Dünya Mirası’ koleksiyonuna ait sınırlı sayıda üretilen ürünlerinin de satışa sunulduğu Hilltown AVM mağazasında, sudan ilham alınarak tasarlanan yeni Omnia Su Koleksiyonu da ziyaretçilerle buluşuyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın Hilltown mağazasında ayrıca Selçuk Demirel, Aydın Boysan, Alev Ebuzziya, Behiç Ak, Bedri Rahmi Eyüpoğlu gibi ünlü sanatçıların fikir ve çizgilerini taşıyan ‘İmza’ ve ‘Yansımalar’ koleksiyonlarına ait seçili parçalar da satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT