Yeni Sezona Uyarlama Zamanı

Yeni Sezona Uyarlama Zamanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Sezona Uyarlama Zamanı

Tarihler: 26 Şubat 2018 Pazartesi ~ 26 Nisan 2018 Perşembe

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2018 ~ Nis 26, 2018

Klasik ve zarif çizgisiyle, şehirli kadın ve erkeğin vazgeçilmezleri arasında yer alan trendlerin öncüsü Tergan, İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonunda yine birbirinden farklı parçaları ile dikkat çekiyor. Sezonun renklerini yansıtan kadın koleksiyonunda ışıltılar,metalik detaylar ve çiçek işlemelerle süslenen pastel renklerden oluşan sneakerlar yer alırken, erkek koleksiyonunda süet dokular, lacivert ve kahve tonların ağırlıkta olduğu ayakkabılar bulunuyor.

Tergan’la ilkbahar-yaz modasını keşfederek gardırobunuzu birbirinden şık parçalarla yenileme zamanı. Tergan, bahar aylarına hareket ve neşe katacak renkli koleksiyonları, günün her anına eşlik edecek kombinleri ve özlediğimiz ilkbaharın hafifliğini yansıtan tasarımları moda severlerle buluşturuyor.

Farklı kadın profillerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonu ile dikkat çeken Tergan, şıklığı tüm tasarımlarına yansıtıyor. Baharın canlılığını, yazın sıcaklığıyla birleştiren yepyeni bir koleksiyonla moda tutkunlarının karşısına çıkan marka, sezon trendlerini yansıtan modellerini ışıltılar, süet dokular, çiçek işlemeler, zincir-zımba-metal detaylarla sunuyor.

Hem gündüz hem de gece için şık alternatifler sunan marka, tasarımlarında kadınların farklı tarz ve kombinlerde kullanabileceği ayakkabı çeşitliliğini ön planda tutuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT