Yeni UltraRange EXO

Yeni UltraRange EXO

Tarihler: 31 Temmuz 2021 Cumartesi ~ 30 Eylül 2021 Perşembe

Firma: Vans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2021 ~ Eyl 30, 2021

Her yerde kullanılabilen bu ayakkabı, her zemine uygun tutuş özelliği ve nefes alabilirlik ile tamamlanıyor.

Vans'in son derece başarılı UltraRange ayakkabı serisinin geliştirilmiş versiyonu ile UltraRange EXO, bu yaz, hedefinize ulaşmanıza yardımcı olmak için iyileştirilmiş materyaller, yeni bir tasarım dili ve geliştirilmiş konforla yeniliği sunuyor. UltraRange EXO şehrin sokaklarını keşfedenler veya ücra yollarda yepyeni maceralara çıkanlar için şimdi satışta!

Yeniden yapılandırılmış bir üst kısma sahip UltraRange EXO, nefes alabilirlik ve artırılmış dayanıklılık için dikişsiz bir yapı olan RapidWeld teknolojisi ile tasarlandı. Kalıplı topuk desteği, ayakkabının her durum için çok yönlü ve rahat olmasına yardımcı olur. UltraRange EXO aynı zamanda tüm gün konfor için ortak kalıplanmış UltraCush Lite orta taban ile geliştirildi. Bu taban ağırlaştırılmadan geri tepme ve destek sunuyor. Her türlü zemin tutuşu, kauçuk kaplı ters Waffle dış taban ile sağlanırken, diğer yandan optimum esneklik veriyor.

Black/Electric Orange ve True white/Winter Sky olmak üzere iki renkte satışa sunulan UltraRange EXO, karbondan ilham alan checkerboard yan panele sahip ve parlak, keskin renk vurgularıyla ve Vans'in sembolik Sidestripe’ı ile tamamlanıyor. Macera sizi nereye götürürse götürsün, UltraRange EXO çok yönlü stili ve özellikleri ile beklenmedik durumlarla başa çıkmak için donatıldı.

Vans Ultrarange EXO, Vans.com.tr ve seçili Vans mağazalarında satışta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT