Yeni WMF Kitchenminis Bakır Serisi

Yeni WMF Kitchenminis Bakır Serisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni WMF Kitchenminis Bakır Serisi

Tarihler: 15 Nisan 2019 Pazartesi ~ 15 Haziran 2019 Cumartesi

Firma: WMF

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2019 ~ Haz 15, 2019

Alman kalitesiyle 160 yıldır pişirme malzemeleri ve mutfak eşyaları üreten WMF’in her boyutta mutfağı düşünerek tasarladığı yeni Kitchenminis Bakır Serisi kompakt tasarımıyla mutfaklarda yer kaplamadan evinizin vazgeçilmezi olacak.

Enerji ve yer tasarrufu ile modern mutfaklarda yerini alacak olan; ekmek kızartma makinesi, su ısıtıcısı ve filtre kahve makinesinden oluşan yeni WMF Kitchenminis Serisi bakır rengiyle mutfağınızın ruhunu renklendirecek.

WMF Kitchenminis Su Isıtıcısı;
1,800 Watt gücü, 0,8 litre kapasiteye sahip WMF Kitchenminis Su Isıtıcısı, dışarıdan görülebilen su seviye göstergesi ve tek basışta açılan kapağı ile pratik bir kullanım sunuyor. Gizli, paslanmaz çelik resistanslı WMF Kitchenminis Su Isıtıcısı, kuru çalıştırmaya ve aşırı ısınmaya karşı korumasıyla, kaynamayı otomatik durdurma ve kapak kitleme fonksiyonlarıyla yüksek derecede güvenlik sağlıyor.

WMF Kitchenminis Ekmek Kızartma Makinesi;
WMF Kitchenminis Ekmek Kızartma Makinesi, yedi ayarlanabilir kızartma seviyesiyle her damak zevkinize uygun seçenekler sunuyor. Aynı zamanda entegre teli sayesinde ise poğaçaları ve simitleri ısıtmaya olanak sağlıyor. WMF Kitchenminis Ekmek Kızartma Makinesi’nin kırıntı tepsisi ise kolayca açılarak rahat bir temizlik fırsatı sunuyor.

WMF Kitchenminis Filtre Kahve Makinesi;
WMF patentli Cromargan® çelik tasarımlı WMF Kitchenminis Filtre Kahve Makinesi ve termosuyla mükemmel kahve lezzetleri sizi bekliyor. WMF Hot Brew teknolojisi ve aroma yoğunluğu dengeleyici WMF Aroma Perfection’ın katkılarıyla daha ilk bardaktan sıcak ve aromatik kahvenizin tadını çıkarmanıza olanak sağlıyor. Aynı zamanda otomatik kapanan ısıtma tepsisi özelliğiyle de cam sürahideki kahveyi uzun süre sıcak tutuyor.

Yeni WMF Kitchenminis Bakır Serisi ile mutfağınızda miminal dokunuşlar ön plana çıkacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT