Yeni Yıl Hediye Sepetlerinin En Tatlısı FAUCHON Zorlu Center’da!

Yeni Yıl Hediye Sepetlerinin En Tatlısı FAUCHON Zorlu Center’da!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıl Hediye Sepetlerinin En Tatlısı FAUCHON Zorlu Center’da!

Tarihler: 21 Aralık 2016 Çarşamba ~ 21 Şubat 2017 Salı

Firma: FAUCHON

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2016 ~ Şub 21, 2017

Yaratıcı ve eşsiz sunumlarıyla uluslararası üne sahip olan FAUCHON Paris’in  yılbaşına özel hediye sepetleri ve  pastaları ‘bonnet de noel’ ve kristal yeni yıl için lezzetli ve şık bir alternatif sunuyor.

Zorlu Center’daki konsept mağazasında café brasserie, pastane ve pastane butiği ile hizmet  veren FAUCHON Paris, yılbaşına özel tasarlanan pastaları ve yeni yıl hediye sepetleriyle senenin en özel günü için geri sayıma başladı.

Fauchon Zorlu butik bölümünde Fransız reçeteli çikolata ve rengârenk makaronlardan, gurme çaylara kişisel zevk ve ağız tadınıza göre hazırlatabileceğiniz yılbaşı sepetlerine dilediğiniz ürünü yerleştirebilirsiniz.

Farklı boyutlarda, alkollü veya alkolsüz olarak hazırlanan sepetlere ek olarak Fauchon Gianduja çikolata kutusu, tadım kutusu ve makaron sepetleri de tercih edilebilir.

Rengarenk, 200 TL ile 3500 TL  arasında farklı fiyat aralıklarındaki yeni yıl hediye sepetlerinin yanı sıra, yeni yıla özel tüm dünyadaki Fauchon’lardaki ünlü şeflerin  orijinal reçeteleriyle hazırlanan Bonnet de Noel (Yılbaşı Şapkası) ve Kristal tasarım pastaları  yeni yıl sofralarının favori tatlısı olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT