Yeni Yıl Hediyeleriyle ‘‘Işıltılı Bir Yılbaşı’’

Yeni Yıl Hediyeleriyle ‘‘Işıltılı Bir Yılbaşı’’

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıl Hediyeleriyle ‘‘Işıltılı Bir Yılbaşı’’

Tarihler: 24 Aralık 2019 Salı ~ 24 Şubat 2020 Pazartesi

Firma: Kütahya Porselen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2019 ~ Şub 24, 2020

Kütahya Porselen, 2020 yılına günler kala yeni yıla özel birçok hediye alternatifi sunuyor. Zengin ürün çeşidi ve geniş fiyat aralığı ile her yaşa ve zevke uygun hediye seçeneklerini bir araya getiriyor. Kahve ve çay fincanları, özel tasarım yemek takımları, el dekoru ürünler başta olmak üzere birbirinden şık ürünleri hem sevdikleriniz için hem de kendiniz için Kütahya Porselen mağazalarından veya kutahyaporselen.com’dan alabilirsiniz.

Kırmızının İlham Veren Enerjisi
Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez rengi kırmızı, Kütahya Porselen Nanokrem serisiyle yeni yıl ruhunu yansıtıyor. Şıklık, zarafet ve tasarımın bir araya geldiği yeni koleksiyon, dikkat çekici görünümü ve çarpıcı rengiyle gösterişli davet sofralarının ayrılmaz bir parçası olacak. Hediye olarak da tercih edebileceğiniz Nanokrem ile sevdikleriniz sıra dışı bir sofra deneyimi yaşayacak.

Doğaya ve Doğala Dönüş
Güçlü gövdeleri, ihtişamlı duruşları ve özgür ruhlarıyla ormanın derinliklerinde yaşayan canlılar, Kütahya Porselen Doğadakiler koleksiyonuyla sofranıza konuk oluyor. Keşfedilmeyi bekleyen vahşi doğanın başkahramanları ile yılın son akşamında fark yaratan, muhteşem bir yılbaşı sofrası hazırlayabilirsiniz. ‘’Doğaya ve doğala dönüş’’ sloganıyla Kütahya Porselen’in sofranıza konuk ettiği geyik ailesi; ailenizle geçirdiğiniz güzel bir akşam yemeğinde samimiyeti, birlikteliği ve mutluluğu hissettirecek.

Özel Tasarım Fincanlar
Kahve fincanı denildiğinde ilk akla gelen marka Kütahya Porselen’in özenle tasarladığı ‘’Adora’’, sıra dışı kıvrımları, zarif formu, estetik görünümüyle yılbaşının favori ürünleri arasında yer alıyor. Bir sanat eseri kadar tek ve özel Adora serisi, hediye seçeneği olarak da ilk sıralarda yer alıyor. Hayran bırakan kıvrımları, zarif formu ve eşsizliğiyle yeni yıl heyecanını sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için oldukça iddialı bir tasarım olarak öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT