Yeni Yıl Hediyeniz Özel Olsun

Yeni Yıl Hediyeniz Özel Olsun

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıl Hediyeniz Özel Olsun

Tarihler: 14 Kasım 2017 Salı ~ 14 Ocak 2018 Pazar

Firma: L’Occitane

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2017 ~ Oca 14, 2018

2018, içinde hayalleri, yeni başlangıçların heyecanını barındırarak geliyor. L’Occitane‘ın “her yeni gün için” içinde bir sürpriz barındıran takvimli bakım seti ile bu yıl heyecan daha da katlanıyor. Ünlü illüstratör Kanako’nun tasarladığı ve içinde markanın en sevilen ürünlerini, ne zaman kullanılması gerektiği bilgisi ile veren 24 çekmeceden oluşan takvim, L’Occitane vitrinlerinde yerini alıyor.

Badem sabunundan, Shea nemlendiciye, rahatlatıcı duş jeline kadar içinde onlarca ürün barındıran L’Occitane Advent Calendar’ın her çekmecesi, parfümden el kremine ve genç bir cilt için ihtiyaç duyacağınız tüm sırları içeriyor. Sadece gözlerinizi değil, duyularınızı da çoşturacak özel seçilmiş minyatürlerden oluşan bu takvim sınırlı adette mağazalarda yerini aldı bile.

Tasarıma imzasını atan Japonya asıllı Kanako, Paris’e ilk geldiğinde zıtlıklar ile dolu sonsuz fikirleri içerisinde barındıran bu şehre aşık olmuş, güzelliğin dünyasını yeniden şekillendirmişti. Kanako’nun elinden çıkan bu özel takvimli bakım seti, kendinizi yılbaşının büyüsüne teslim etmek için de fırsat yaratıyor.

Takvimin arka planında yer alan ufak bir şehrin ana meydanı, çocuk korusu, yılbaşı ve zeytin ağacı, sıcak hava balonu ile birlikte 2018’in neşe getirmesini dileyen bir çağrı da içeriyor.

Klasik olan setin fiyatı 225 TL’den tüketiciye sunulurken, Immortelle Precious Krem veya Arlesienne parfüm gibi en sevdiğiniz ürünlere sahip olabildiğiniz Premium set 410 TL fiyatıyla yeni yıla sürprizli başlangıçlar yapıyor. Çekmeceler boşaldıkça, arka tarafta yer alan özel resmin oluşması sihirli ve zamansız güzelliğe giden kapı görevi görüyor. Bu arada emin olun kutusunu yıllarca saklamak isteyeceksiniz.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT