Yeni Yıl Hediyesi Kırmızı Olur: Lenovo IdeaPad S400

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıl Hediyesi Kırmızı Olur: Lenovo IdeaPad S400

Tarihler: 05 Aralık 2012 Çarşamba ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2012 ~ Ara 31, 2012

Sevdikleri için en özel hediyeyi arayanlara: İnce, hafif ve şık tasarıma sahip yeni IdeaPad S400, ateş kırmızısı rengiyle yılbaşı listesinin vazgeçilmezi olacak.

Şık tasarımı, yüksek performansı, ateş kırmızısı rengiyle ve ekonomik fiyatıyla bu yıl “yılbaşı hediye seçenekleri” listesinin en iddialı ürünlerinden biri de Lenovo IdeaPad S400 olacağa benziyor.

Sadece 21.9 mm incelik ve 1.8 kilogramdan az ağırlığıyla “ultrabook” kategorisine yeni bir soluk getiren S400, metalik cilalı pürüzsüz dış yüzey tasarımı, 3. Nesil Intel® Core™ işlemcisi ve üstün teknolojilerle, performans ve şıklığı aynı anda sunarak, yılbaşı gecenizi renklendirecek. S400, sabırsız PC kullanıcıları için de ideal bir hediye alternatifi. Çünkü cihazda bulunan “Lenovo Quick Start” (anında açılma) teknolojisi ile saniyeler içinde çevrimiçi olmak mümkün.

Yılbaşı Fotoğraflarınız İçin Bolca Alan
S400’ün kompakt boyutlarına sığdırılmış marifetleri saymakla bitmiyor. 500GB’a kadar sabit disk depolama kapasitesi, yeni yıl gecesine ait tüm fotoğraf, müzik ve videoları depolamak için bolca alan sunuyor. Özellikle mobil hayat tutkunlarına verilecek en güzel hediyelerden olan S400’ün, akıllı enerji yönetimi sayesinde pil ömrü 5 saate kadar uzuyor. Bu teknoloji aynı zamanda pilin uzun dönemli dayanıklılığının da korunmasında etkili oluyor.

Lenovo’nun diğer ürünlerindeki yenilikçi teknolojilere S400’de de rastlamak mümkün. Mesela, Microsoft Windows 7 Home Premium işletim sistemi istenildiğinde Windows 8’e yükseltilebiliyor. Cihazın akıllı dokunmatik faresi ise kullanıcılara kaydırmada ve yakınlaştırmada daha kontrollü bir tecrübe sunuyor. Diğer Lenovo dizüstü bilgisayarlarında da bulunan ve yazımı hızlandıran AccuType klavye teknolojisi ise kullanıcılara konforlu ve hatasız bir yazım deneyimi sağlıyor.

Lenovo’nun veriyi yedekleme ve yeniden yükleme, bozuk sistem dosyalarını kurtarma ve tam virüs tarama yapma için mükemmel kolaylık ve hızlı bir yol sunan “OneKey™ / Tek Tuşla Veri Kurtarma Sistemi” ile ise veri güvenliği tam koruma altına alınıyor.

14 inç HD geniş ekran görüntüsü, stereo hoparlör ve Dolby® Advanced Audio™ v2 sertifikasyonuyla S400, kapsamlı eğlence ve multi-medya işlemleri için de seçkin özellikler sunuyor.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT