Yeni Yıl İçin En Değerli Hediye Hemington

Yeni Yıl İçin En Değerli Hediye Hemington

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıl İçin En Değerli Hediye Hemington

Tarihler: 18 Aralık 2019 Çarşamba ~ 18 Şubat 2020 Salı

Firma: Hemington

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2019 ~ Şub 18, 2020

Dünyanın en özel coğrafyalarından, özenle seçilen saf elyaflarla koleksiyonlarına hayat veren smart casual erkek giyim markası Hemington, benzersiz iplik dokumalarıyla yeni yılda sevdikleriniz için en ayrıcalıklı hediye alternatifleri sunuyor.

Hemington,birbirinden değerli koleksiyonları ile yeni yılda da şıklığınızı tamamlayacak. Mükemmeli arayan erkekler için tüm ürünler birinci sınıf iplik ve yünden üretiliyor. Hemington özel koleksiyonlarının doğallığı, yumaşaklığı ve canlılığını tarzınıza ilham olacak.

Hemington Saf Kaşmir Koleksiyonu, keşmir keçilerinin anavatanı Himalayalar’dan elde edilen birinci sınıf kaşmir elyafının İtalya’nın köklü tesislerinde işlenen ipliklere dönüşmesi sonucunda üretiliyor. Koleksiyon, yaşayan bir elyaf olma özelliği sayesinde hem çok hafif hem de insan vücuduna çok iyi adapte olduğu için her mevsim giyinilme özelliği ile dikkat çekiyor. Hemington Saf Kaşmir Koleksiyonu kendisi ve sevdikleri için arayanların en iyisini isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

Woolmark sertifikalı yüzde yüz doğal Merino yününden üretilen Hemington Activewear Merino Triko Koleksiyonu, hem şık hem fonksiyonel olması sayesinde yeni yılda sportif bir konfor sunuyor ve hayatın her anına eşlik ediyor. Merino yününden üretilen kırışmayan, nefes alan ve yumuşak bir yapıya sahip bu triko yelek ve montlar, su itici özelliği ile yağışlı havalarda hareket özgürlüğü sağlayarak kendinize ve sevdiklerinize hediye edebileceğiz en özel hediye seçenekleri arasında yerini alıyor.

El emeği detayların ve zamansız kış desenlerin ağırlıkta olduğu Hemington Aspen Koleksiyonu ise kaz tüyü ve merino yün montlar, kar desenli atkı ve bereler, alpaka yün ve ipek kaşmirden tasarlanan hırka ve kazaklar, soğuk geçen kış günlerinde tarzından vazgeçemeyenler için tasarlandı. Denim, ekose ve düz tasarımlı gömleklerin yer aldığı Hemington Aspen Koleksiyonu ile yılbaşında kendinizi eşsiz hissedeceksiniz.

Özel olarak seçilen İtalyan ipek ve yününden üretilen Hemington İpek Koleksiyonu, örgü kültürünün en özgün desenleri ile tasarlanmıştır. Pürüzsüz yüzeyi, mükemmel kalıbı, nefes alan yapısı ve nem tutma özelliği ile yeni yıl stilinize şık bir görünüm katarak konforlu kullanım sunuyor.

Bu kış benzersiz ürünlere sahip olmak isteyenler için; kendinize ve sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en özel parçalar Hemington’da sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT